Ozija Osborna un «Black Sabbath» prasību saraksts, ierodoties Rīgā (124)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

5.jūlijā grandiozas atvadu turnejas «The End» ietvaros Rīgā uzstāsies smagā roka grupa «Black Sabbath». Pirms ierašanās Rīgā koncerta organizētāji atklājuši grupas līdera Ozija Osborna (Ozzy Osbourne) un pārējo biedru raideri jeb prasības.

Grupas «Black Sabbath» komanda Rīgā ieradīsies ar astoņiem kravas furgoniem, trim komandas autobusiem un pieciem grupas furgoniem.

Mūziķis Osijs Osborns ēd tikai ekoloģiskus ēdienus, tie nedrīkst saturēt glutēnu un cukuru. Ierodoties Rīgā, pasākuma organizatoriem ir jāsagatavo ne tikai dažādas uzkodas, bet arī vakariņas.

Osborns izvēlēsies ēdienu kādu no ēdiena variantiem, kuriem jau iepriekš jābūt sagatavotiem:

  • divi gabali ekoloģiskas vistas tumšās gaļas ar kauliem, pagatavota ar nelielu daudzumu olīveļļas, sāli un pipariem;
  • viens jūras asaris vai lasis - jūras asari sautēt vai grilēt, lasi pagatavot ar Cajun garšvielu maisījumu;
  • liela vistas zupas porcija;
  • maza porcija viegli tvaicētu svaigu dārzeņu (spināti, zirņi, zaļās pupiņas vai kabacis);
  • maza porcija salātu ar romiešu lapām, ķiršu tomātiem un dažiem dārzeņiem. Balzamiko etiķa mērcei jābūt porcijas malā.

Papildus nepieciešamās uzkodas:

  • ekoloģiskas mellenes, avenes, kazenes, ķirši un augļi;
  • liels gabals Brī siera;
  • ekoloģisku riekstu asorti;
  • veselīgs popkorns;
  • viens iepakojums ekoloģiska šokolādes proteīna dzēriena ar pazeminātu cukura daudzumu;
  • divi citroni ar griežamo dēli un asu nazi, divi citroni sagriezti šķēlītēs.

Arī basģitāristam Gīzeram Batleram (Geezer Butler) un ģitāristam Tonijam Aiomi (Tony Iommi) ir savas prasības.

Batlers ir vegāns Vakariņās viņš pieprasījis šādus ēdienus: divus ceptus kartupeļus ar sviestu vegāniem no vienas puses, vienu porciju tvaicētu dārzeņu, dārzeņu kariju, tofu, pastu bez olām ar ceptām sēnēm, ķiplokiem un tomātu mērci, kā arī vienu lielu frī kartupeļu porciju.

Papildus viņš vēlas kokosriekstu ūdeni, sojas pienu, ekoloģiskus ķiršu tomātus ķekaros, Čedaras sieru vegāniem, sviestu vegāniem, augļus, tumšo šokolādes tāfeli vegāniem, vienu iepakojumu «Wrigey's spearmint» košļājamo gumiju, kā arī «Kirin Zero» vai «Bitburger» bezalkoholisko alu.

Bet Tonijs vakariņām pieprasījis veselīgus ēdienus, kas satur proteīnu, - tvaicētus dārzeņus un salātus. Šiem ēdieniem nedrīkst pievienot sāli, tam jāatrodas atsevišķi uz galda. Tāpat neviens no ēdieniem nedrīkst būt pasniegts mērcē, visām mērcēm jāatrodas atsevišķi. Vakariņas viņš izvēlēsies no grilētiem vai ceptiem vistas stilbiņiem, grilētas vai viegli apceptas baltās zivs (mūka zivs, jūras asara, tilapijas vai asara), dārzeņiem (tvaicētām pupiņām un sautētiem kartupeļiem), kā arī Cēzara salātiem.

Papildus Aiomi vēlas arī ekoloģiskus augļus un dārzeņus, 15 svaigas vīģes, sešus mazos iepakojumus «VitaCoco» kokosriekstu ūdens, vienu «Bollinger» dzirkstošo vīnu, sešas pudeles «Beck» vai «Heiniken» alus, vienu paciņu eclipse vai līdzīgas garšas košļājamo gumiju, četras vīna un četras šampanieša glāzes, kā arī melnas auduma salvetes.

Grupai koncertam ir nepieciešami 215 dvieļi.

Foto: Publicitātes foto

Jau ziņots, ka gaidāmais koncerts 5.jūlijā «Arēnā Rīga» ir «Black Sabbath» koncerttūres «The End» vienīgais koncerts Baltijā. Grupas līderis Ozijs Osborns: «Kad šī turneja noslēgsies, tās tiešām būs beigas vienai no leģendārākajām grupām rokmūzikas vēsturē».

«Black Sabbath» ir pārdevuši 70 miljonus albumu, saņēmuši divas «Grammy» balvas un 2005. gadā uzņemti Rokenrola Slavas zālē.

Komentāri (124)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu