«Ryanair» reaģē uz «Brexit» (29)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Īrijas zemo cenu aviokompānija «Ryanair» pēc «Brexit» referenduma apturēs jaunu maršrutu veidošanu Lielbritānijā, otrdien paziņojis uzņēmuma ģenerāldirektors.

«Es nedomāju, ka mēs atvērsim daudzus jaunus maršrutu Lielbritānijā nākamos 12 vai 18 mēnešus, līdz nebeigsies pašreizējā neskaidrība,» paziņoja «Rynair» ģenerāldirektors Maikls O'Līrijs.

Pirms «Brexit» referenduma «Rynair» pauda atbalstu Lielbritānijas palikšanai Eiropas Savienībā (ES), norādot, ka bloka pamešana iedragātu ekonomikas izaugsmi un patērētāju pārliecību Lielbritānijā nākamos divus līdz trīs gadus.

O'Līrijs sacīja, ka 50 jaunās «Boeing» lidmašīnas, kuru piegāde tiek gaidīta, tiks izmantotas maršrutos ārpus Lielbritānijas.

«Vairums no tām, ja ne visas lidmašīnas, tiks piešķirtas Eiropas Savienības valstīm: Īrijai, Spānijai, Itālijai, Vācijai, Centrāleiropai,» viņš piebilda.

Komentāri (29)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu