«Turkish Airlines» turpina nodrošināt lidojumus maršrutā Stambula-Rīga-Stambula

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Aviokompānija «Turkish Airlines», lai arī ar aizkavēšanos, šodien pēc Stambulas Ataturka lidostā notikušajiem sprādzieniem turpina nodrošināt lidojumus maršrutā Stambula-Rīga-Stambula.

Lidostas «Rīga» informācija liecina, ka reiss no Stambulas Latvijas galvaspilsētas lidostā piezemējās plkst.13.04 jeb nedaudz vairāk kā divas stundas pēc plānotā laika. Savukārt atpakaļ uz Turciju devās stundu vēlāk - plkst.14.11 jeb arī nedaudz vairāk kā divas stundas vēlāk, nekā paredzēts.

Kā ziņots, lidostas «Rīga» pārstāvji jau iepriekš brīdināja par iespējamo reisu kavēšanos.

«Ļoti daudzi cilvēki jau vakar vakarā zvanīja uz lidostas informācijas biroju, lai uzzinātu par šīsdienas reisiem, un arī šodien aicinām visus sekot līdzi izlidošanas informācijai vai nu lidostas mājaslapā, vai zvanot uz informācijas tālruni lidostā un interesējoties arī pie paša pārvadātāja,» sacīja lidostas pārstāve Sarmīte Rinmane.

Kā ziņots, Turcijas lielākās pilsētas Stambulas Ataturka lidostā otrdienas vakarā, uzspridzinoties trīs teroristiem pašnāvniekiem, kā arī teroristu sarīkotajā apšaudē nogalināti 36 cilvēki, to vidū arī ārzemnieki, bet 136 ievainoti, un Turcijas amatpersonas pieļauj, ka teroraktu varētu būt sarīkojis džihādistu grupējums «Islāma valsts».

Īsi pirms otrdienas vakarā notikušajiem asiņainajiem sprādzieniem Stambulā, Ataturka lidostā, tur piezemējusies lidmašīna no Rīgas. Teroraktos Stambulas Ataturka lidostā Latvijas iedzīvotāji nav cietuši, informē Ārlietu ministrijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu