81.dzimšanas dienā britu aktrise iegūst pirmo tetovējumu (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Britu aktrise Džūdija Denča 81.dzimšanas dienā tikusi pie pirmā tetovējuma savā mūžā.

Viņa uz plaukstas locītavas uztetovējusi frāzi «Carpe diem» («Tver mirkli»). Tā bijusi dāvana no Denčas meitas Fintijas Viljamsas, kura arī ir aktrise.

«Tver mirkli - tas ir mans moto,» intervijā žurnālam «Surrey Life» skaidro Denča. Fintija man to uzdāvināja 81.dzimšanas dienā. Viņa prot sagādāt pārsteigumus.»

«Tas ir labs, vai ne?» viņa sacīja.

Preses fotogrāfi iemūžināja Denčas tetovējumu Edinburgas hercoga balvu 60.gadadienas pasākumā par godu Džeimsa Bonda filmu franšīzei, kurā Denča spēlēja izlūkdienesta MI6 vadītāju M.

Pirms 80.dzimšanas dienas Denča teica, ka esot ieplānojusi uztetovēt indiešu simbolu, lai nosvinētu apaļo jubileju.

Kā jau ziņots, Denča aprīlī saņēma astoto Olivjē teātra balvu savā karjerā. Tas ir lielākais Olivjē balvu skaits, ko jebkad saņēmis viens cilvēks.

Denča septiņas reizes nominēta prestižajai «Oskara» balvai. Viņa to ieguvusi vienreiz - 1998.gadā par otrā plāna lomu filmā «Shakespeare in Love» («Iemīlējies Šekspīrs»).

Denča ir arī Britu Kinoakadēmijas balvas, Britu kino un televīzijas mākslas akadēmijas (BAFTA), ASV Kinoaktieru ģildes, «Zelta globusa» un «Tony» balvu laureāte.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu