Dikaprio gandrīz kļuvis par Haselhofa dēlu seriālā «Pludmales patruļa» (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Seriāla («Baywatch») «Pludmales patruļas» producenti Maikls Bērks un Duglass Švarcs atklājuši, ka oskarotais Leonardo Dikaprio seriālā gandrīz kļuva par Deivida Haselhofa dēlu. Dikaprio karjera būtu pavisam citādāka, ja viņš šo lomu būtu ieguvis, taču varbūt liktenīgi viņam Deivids Haselhofs šo ideju nepieļāva.

Intervijā «The Hollywood Reporter» Bērks teica: «Patiesībā mēs jau bijām gatavi dot lomu Dikaprio. Taču Deivids uzskatīja, ka aktieris bija par vecu, lai tēlotu viņa dēlu.» Švarcs piebilda: «Deivids uzskatīja, ka viņš tādējādi izskatītos vecāks. Viņš bieži raizējās par tādām lietām.»

Atlases laikā Dikaprio bija 15 gadi, un galu galā lomu ieguva deviņgadīgais Džeremijs Džeksons. Taču tas nebija vienīgais noslēpums, kuru producenti varēja atklāt par seriālu. Viņi arī atklāja, ka Haselhofs negribēja, lai Pamela Andersone iegūst lomu.

Pēc Bērka teiktā, Haselhofs uzskatīja, ka Andersones parādīšanās žurnālā «Playboy» atsvešinātu fanus. «Deivids teica, ka negribot meiteni, kas ir bijusi «Playboy»,» teica Bērks. «Viņš sacīja: «Bērni skatās šo seriālu.» Švarcs piebilda: «Viņai bija milzīgas krūtis, un Deivids uzskatīja, ka visi skatītos uz tām un viņam nepievērstu uzmanību. Un tā arī bija.» Andersones krūtis radīja problēmas arī ar viņas seriāla kolēģi Nikolu Egerti. Kā atklāja producenti, Egerte veica krūšu palielināšanu, lai viņa varētu sacensties ar Andersoni.

«Viņa jutās kā Pamelas sāncense,» teica Bērks. «Viņai bija skaists, sportisks ķermenis, taču nebija lielas krūtis. Varbūt viņa izjuta nelielu spiedienu. Vienubrīd uznāca svētku brīvdienas, un pēc tām viņa dažas dienas teica, ka slimo. Tad viņa ieradās uzņemšanas laukumā ar lielākām krūtīm.»

«Es jau biju nofilmējis viņas ainas, kur viņai bija mazas krūtis,» Švarcs skaidroja. «Viņa ieradās ar jaku mugurā. Es teicu: «Nikola, tu to nevari vilkt. Mēs jau nofilmējām daļu no ainas, kur tev tā jaka nebija mugurā, atceries?» Viņa jaku gribēja nēsāt, bet es nevarēju saprast, kāpēc. Un tad, kad viņa beidzot novilka to jaku, viņas krūtis bija milzīgas, D izmēra. Es nezināju, ko darīt. Man visu atlikušo sēriju vajadzēja viņai priekšā likt lietas.»

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu