Astoņas nepiedodamas lietas, kuras tu nedrīksti pieļaut pirmajā randiņā (38)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Panthermedia/Apollo

Tu trīs stundas gatavojies randiņam, bet cilvēks, kurš tevi uzaicināja, izturas pavisam neadekvāti? Ko darīt? Iet prom. Un pēc iespējas ātrāk. Tavā dzīvē vēl būs  daudz lielisku randiņu, šo neveiksmi tu aizmirsīsi pavisam drīz.

Astoņas nepiedodamas lietas, kuras pirmajā randiņā nedrīkst piedot:

1. Pārlieku liela klusēšana

Ja puisis necenšas uzturēt sarunu, uzdodot jautājumus un izrādīt iniciatīvu komunicēšanai, necenties labot neveiklo situāciju. Puiša klusēšana var liecināt par to, ka tu viņu tiešām neinteresē vai arī viņš neprot izveidot vienkāršu teikumu, vai arī viņš ir kautrīgs.

2. Maz stāsta par sevi

Ja puisis uzdod veselu virkni jautājumu tev, bet neko negrib stāstīt par sevi – nav labi. Iedomājies – pēc randiņa tu attapsies, ka par viņu zini tikai divas lietas- viņa vārdu un faktu, ka viņam patīk runāt. Tas nav labs randiņš. Tādi puiši liek kļūt aizdomīgām – vai viņš ko slēpj, jeb viņam nav, ko stāstīt par sevi.

3. Sarunas par darbu

Ja jums ir vienādas intereses par darbu, tad tavs randiņš būs izdevies, bet, ja tu neinteresējies par viņa darbības sfēru, bet viņš par to grib pastāstīt visu, tad tev jāapbruņojas ar pacietību vai … (lasi pirmo rindkopu).

4. Telefons

Ja randiņa laikā viņš sērfo sociālajos tīklos un sarakstās ar kādu – ej prom nedomājot. Kāda jēga tikties ar cilvēku, kuram ir interesanti virtuālajā pasaulē.

5. Komentē tavu pasūtījumu

Tas tiešām var nokaitināt – viņš komentē tavu izvēli restorānā. Piemēram: «Tu tiešām to visu apēdīsi?» vai «Tu esi pārliecināta, ka pietiks vieta arī desertam?» Jā, esmu pārliecināta, ka visu apēdīšu!

6. Salīdzināšana ar citām sievietēm

Tas ir pats briesmīgākais, kas vien var būt. Viņš nevietā stāsta par savām bijušajām un randiņiem. Ja nu vienīgi tad, ja tas ir kāds interesants un smieklīgs notikums, kas jūs abus uzjautrina. Bet, ja tev tas neliekas smieklīgi, tad… (lasi pirmo rindkopu).

7. Pārāk daudz odekolona

Dažreiz viņi pārcenšas, stress tomēr. Ne vienmēr ir patīkami atrasties blakus ļoti stipram un uzmācīgam aromātam, īpaši, ja esat nolēmuši kopā ieturēt maltīti.

8. Alkohols

Te nu uzmanies. Ja viņš sev pasūta vienu glāzi pēc otras, tad pavisam drīz situācija var zaudēt kontroli. Nevajag par to runāt ar viņu, labāk savāc savas mantiņas un … (lasi pirmo rindkopu, iesaka «ivona.bigmir.net»).

Komentāri (38)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu