Baltkrievijas muitas darbinieki sajauc «Red Hot Chili Peppers» ar «Metallica» (19)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS / Scanpix

Baltkrievijas lidostas muitas darbinieki sajaukuši amerikāņu alternatīvās rokgrupas «Red Hot Chili Peppers» dalībniekus ar grupas «Metallica» mūziķiem un lūguši viņiem atstāt autogrāfus uz «Metallica» kompaktdiska.

«Red Hot Chili Peppers» pašreiz atrodas koncertturnejā Eiropā, iepazīstinot fanus ar savu jaunāko albumu «The Getaway».

Lidostā Baltkrievijā viņi tika ieaicināti muitas ierēdņu birojā un lūgti parakstīt smagā metāla grupas «Metallica» dalībnieku fotogrāfijas un kompaktdisku, liecina «Red Hot Chili Peppers» basģitārista Flī ieraksts vietnē «Instagram».

«Mēs mēģinājām viņiem paskaidrot, ka neesam «Metallica», bet viņi uzstāja, lai vienalga parakstam,» rakstīja Flī, piebilstot, ka reiz ir spēlējis kopā ar «Metallica», bet noteikti nav šīs grupas basģitārists Roberts Truhiljo.

«Red Hot Chili Peppers» 11.albums «The Getaway» iznāca jūnijā. Tas ir pirmais grupas albums pēc piecu gadu pārtraukuma, un tā tapšanā piedalījies producents «Danger Mouse», kurš darbojies britu popzvaigznes Adeles jaunākajā ierakstā «25».

Visu iepriekšējo «Red Hot Chili Peppers» albumu producents bija Riks Rubins.

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu