«Pokemon Go» ASV sasniedzis tvitera līmeņa popularitāti (27)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Jauna statistika liecina, ka ASV jaunā spēļu aplikācija «Pokemon Go» jau kļuvusi tikpat populāra kā tviteris un populārāka par iepazīšanās aplikāciju «Tinder».

Pagājušajā nedēļā ar gavilēm sagaidītā aplikācija «Pokemon Go» ir jaunākā papildinātās realitātes versija no populārās videospēles sērijas, kurā fiktīvie radījumi ir ievietoti reālajā dzīvē.

Uzņēmums «Digital Vision» ziņo, ka divas dienas pēc laišanas klajā «Pokemon Go» jau lejupielādēta 5,16% Amerikas «Android» ierīču, tādējādi kļūstot par izmantotāku aplikāciju nekā «Tinder».

Aptuveni 60% lejupielādētās aplikācijas lietotāju to izmanto katru dienu, kas nozīmē to, ka aptuveni 3% ASV «Android» ierīču satur aktīvu «Pokemon Go» aplikāciju. Tikpat daudz ierīcēs sastopama tvitera aplikācija.

Jauno aplikāciju dienā lieto aptuveni 43 minūtes un 23 sekundes, kas ir vairāk, nekā tiek izmantotas aplikācijas «Whatsapp», «Instagram» un «Snapchat».

Taču «Pokemon Go» atsauksmes kopš tā iznākšanas nav tikai pozitīvas. To kritizē par aplikācijas ieprogrammētās atrašanās vietas noteikšanas iespēju. Policija Austrālijā brīdina par spēlētāju drošību un lūdz, lai aplikācijas lietotāji apzinās savu apkārtni. Ziņo, ka kāds spēlētājs, lietojot aplikāciju, atradis līķi.

Turpretī ASV bruņoti laupītāji izmantojuši aplikāciju, lai ievilinātu upurus nomaļā vietā un aplaupītu.

Komentāri (27)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu