Četri produkti, kas palīdz novājēt. Ēd un zaudē svaru! (37)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rameez Sadikot, CC BY-SA 2.0

Ja vēlaties ātrāk atbrīvoties no liekā svara, tad ieklausies Lielbritānijas diētu asociācija ieteikumos - dažas lieliskas un efektīvas metodes.

asociācijas

Sabalansēta, veselīga diēta apvienojumā ar regulārām fiziskām aktivitātēm rezultēsies ar veselīgu svaru.

Klēra Petita iesaka uzturā lietot šos četrus produktus, kuri, apvienojumā ar fiziskām aktivitātēm, dos lielisku rezultātu:

Grieķu jogurts. Tas ir ogļhidrātu un olbaltumvielu apvienojums , tas paildzinās sāta sajūtu. Grieķa jogurta pagatavošanas metode tajā ļauj saglabāt augstu olbaltumvielu saturu, kas jogurtu padara biezu bez dažādām piedevām.

Brūnie rīsi. Brūnie rīsi ir labāka izvēle par baltajiem, jo brūno rīsu apstrādes procesā tie nezaudē apvalku. Rīsu uzturvērtību galvenokārt ietekmē tas, vai grauds ir atdalīts no klijām un dīgļa vai nav. Tāpēc brūnie rīsi satur vairāk šķiedrvielu, minerālvielu un vitamīnu. Šādi rīsi ilgstoši saglabā sāta sajūtu, un tev negribēsies našķoties starp ēdienreizēm.

Čilī pipari. Aso čilī piparu sastāvā ir vielas, kas palielina metabolismu. Tajā ir augsts C vitamīna daudzums, tie samazina cukura līmeni organismā, veicina «sliktā» holesterīna samazināšanos organismā un rada ātru sāta sajūtu. Vēl par pozitīvu tiek uzskatīts fakts, ka pēc asu ēdienu ēšanas gribas pastiprināti dzert. Ūdens organismam ir nepieciešams.

Arbūzs. Pateicoties lielajam ūdens daudzumam šajos augļos, tu ātri būsi paēdusi un sāta sajūta tev neprasīs vēl vairāk pārtikas. Arbūzs ir salds, bet tajā nav daudz kaloriju. Pateicoties šķiedrvielām, zarnu trakts strādās lieliski, pateicoties likopēnam ( viela ar spēcīgu antioksidanta iedarbību) tiks veikta lieliska sirds un asinsvadu veselības profilakse. Arbūzs palīdz izvadīt šlakvielas no organisma, tajos esošais dzelzs noderēs pret anēmiju. Arbūzs satur vitamīnus, mikroelementus, kā arī folioskābi.

Komentāri (37)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu