Foto: Miks Ozoliņš atrāda jauno draudzeni (19)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram/miksozolins

Latviešu režisors Miks Ozoliņš, kurš jau vairākus gadus dzīvo ASV, sociālajos tīklos pēdējā laikā publicē arvien vairāk fotogrāfiju, kurā redzama kāda līdz šim neredzēta dāma.

Režisors Miks Ozoliņš pēdējā laikā arvien vairāk publicē attēlus, kuros redzama tumšādaina dāma vārdā Džonelle Greja (Jonelle Grey).

Pie viena no attēliem Ozoliņš norādījis, ka Džonelle ir viņa draudzene, kas liek noprast, ka attiecības ar viņa trīs gadus vecās meitiņas Eislijas mammu, kura ir arī populārās dziedātājas Riannas bekvokāliste, ir pārtrauktas.

Ozoliņš «Instagram» vietnē publicējis attēlus, kuros kopā ar Džonellu redzams Ņujorkā, tāpat abi kopā aizceļojuši uz Trinidādu un Tobāgo. Pie vienas no fotogrāfijām, izmantojot tēmturi #wheninlove. Ozoliņš norādījis, ka ir iemīlējies.

Atgādinām, ka Miks Ozoliņš ar dziedātāju Kimberliju Insu satikās vairākus gadus. Abiem ir meitiņa Eislija, bet pirms vairākiem gadiem režisors atklājis, ka viņa krustmāte varētu būs pasaulslavenā dziedātāja Rianna. 

 

#blackandwhite ?

A photo posted by Miks Ozolins (@miksozolins) on

 

#wcw #Trini #girlfriend

A photo posted by Miks Ozolins (@miksozolins) on

 

At the #puertoricandayparade ...with my #1 #Trinidadian @jojogray20 ? ?

A photo posted by Miks Ozolins (@miksozolins) on

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu