Laikraksts: Teroraktā Nicā gājuši bojā sešu ārvalstu pilsoņi (14)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Par Nicas terorakta upuriem kļuvuši astoņu ārvalstu pilsoņi, piektdien ziņo Francijas laikraksts «Le Figaro» un amatpersonas.

Izdevums apkopojis valstu Ārlietu ministriju paziņojumus, saskaņā ar kuriem Nicā gājusi bojā Armēnijas pilsone, Šveices pilsone, Krievijas pilsone, trīs Vācijas pilsones, divi amerikāņi un ukrainis. Tunisijas Ārlietu ministrija paziņojusi, ka gājuši bojā trīs tās pilsoņi, par trīs savu pilsoņu bojāeju paziņojusi Alžīrija.

Beļģijas Ārlietu ministrija informējusi, ka tai nav informācijas par aptuveni 20 beļģu pašreizējo atrašanās vietu. Tāpat nav zināms, kur atrodas 28 skolēnu grupa no Berlīnes, kuri bijuši Nicā brīvdienās. No šīs grupas teroraktā gāja boja skolotāja un divas skolnieces.

Jau ziņots, ka Francijas kūrortpilsētā Nicā ceturtdienas vakarā cilvēku pūlī iebrauca kravas automašīna, nogalinot vismaz 84 cilvēkus un daudzus ievainojot, līdz tās vadītājs tika nošauts.

No teroraktā cietušajiem cilvēkiem aptuveni 50 atrodas kritiskā stāvoklī, piektdien pēc Nicas slimnīcas apmeklējuma paziņoja Francijas prezidents Fransuā Olands.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu