Atcelti šovakar paredzētie «Turkish Airlines» reisi uz un no Stambulas (8)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Atcelti šovakar paredzētie «Turkish Airlines» reisi uz un no Turcijas pilsētas Stambulas, aģentūru LETA informēja starptautiskās lidostas «Rīga» pārstāve Elīna Prikule.

Atcelts reiss no Stambulas, kura ielidošana Rīgā bija plānota plkst.17.45.

Tāpat atcelts reiss no Rīgas, kura izlidošana uz Stambulu bija paredzēta plkst.18.45.

Par iespējām atgriezties Rīgā vai nokļūt Stambulā reisu pasažieriem jāvēršas aviokompānijā, norādīja Prikule.

Kā ziņots, ņemot vērā situāciju Turcijā, aviokompānija «airBaltic» sestdienas reisu no Rīgas uz kūrortpilsētu Antāliju plāno izpildīt no plkst.23, aģentūru LETA informēja lidsabiedrības pārstāvis Jānis Vanags. Reisu iepriekš bija paredzēts veikt sestdienas rītā.

Savukārt plānotais izlidošanas laiks no Antālijas uz Rīgu ir plkst.3.25 pēc vietējā laika agrā 17.jūlija rītā.

Jau vēstīts, ka militārā apvērsuma mēģinājuma laikā Turcijā nogalināti 104 pučisti, sestdien paziņoja ģenerālštāba priekšnieka vietas izpildītājs ģenerālis Imits Dindars.

Vēlāk premjerministrs Binali Jildirims pavēstīja, ka kopējais bojāgājuši skaits ir 265 cilvēki, no kuriem 161 ir Turcijas prezidentam Redžepam Tajipam Erdoanam lojālie pilsoņi, pamatā policisti un civilpersonas.

Viņš piebilda, ka 1440 cilvēki apvērsuma apspiešanas laikā guvuši ievainojumus.

Apvērsuma apspiešanas gaitā līdz šim aizturētas 2839 militārpersonas, taču tiek prognozēts, ka arestu skaits pieaugs.

Tikmēr Grieķijas policija ziņo, ka Aleksandrupoles lidostā valsts ziemeļos nosēdies Turcijas armijas helikopters «Black Hawk», kurā esošie astoņi cilvēki pieprasījuši politisko patvērumu.

Savukārt Erdoans tviterī nācis klajā ar aicinājumu saviem atbalstītājiem palikt ielās, brīdinot, ka dumpinieki var mēģināt atkārtoti sagrābt varu.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu