Vīrietis Nicas teroraktā zaudē sešus ģimenes locekļus (89)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kristofers Laijons uz Nicu bija devies kopā ar 55 gadus veco sievu, 28 gadus veco dēlu, 78 un 82 gadus vecajiem sievas vecākiem. Lai noskatītos Bastīlijas dienas uguņošanu, Nicā bija ieradušies arī Kristofera vecāki - 63 gadus vecā Žizele un 68 gadus vecai Džermans. Diemžēl uzbrukuma brīdī Kristofers zaudēja visus savus tuvākos līdzcilvēkus trijās paaudzēs, vēsta «The Independent».

Visi seši viņa ģimenes locekļi tika nogalināti brīdī, kad kravas automašīna iebrauca cilvēku pūlī.

Kristofera dēls studēja ekonomiku un sociālās zinības, viņa koledžas direktors sacīja: «Jaunais vīrietis bija sajūsmināts par došanos uz Bastīlijas dienas svinībām Nicā».

Kristiāna vecākā māsa Francijas laikrakstam atklāja, ka viņas brālis, būdams Nicā, bija atsūtījis pastkarti ar jautājumu, vai viņai viss kārtībā. Beigu beigās nogalināts tika viņš pats.

Jau vēstīts, ka Francijas kūrortpilsētā Nicā ceturtdienas vakarā, 14. jūlijā, cilvēku pūlī iebrauca kravas automašīna, nogalinot 84 cilvēkus un daudzus ievainojot, līdz tās vadītāju nošāva policija. Nicā notikušais uzbrukums ir trešais liela mēroga terorakts Francijā nepilnu 18 mēnešu laikā.

Komentāri (89)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu