Svifta noliedz atļaujas došanu Kanje Vesta dziesmai «Famous» (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu popzvaigzne Teilore Svifta noraidījusi repera Kanje Vesta apgalvojumus, ka viņa devusi atļauju izdot dziesmu «Famous».

Vests dziesmā «Famous» repo, ka esot padarījis Sviftu slavenu. Dziesmā Svifta nodēvēta par «to k**i».

Vesta sieva, realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašiana, sociālajos tīklos publiskojusi vairākus video, kuros fiksēta Vesta telefonsaruna ar Sviftu.

«Es priecājos, ka tu mani cienīji un piezvanīji, lai dalītos savās bažās par dziesmu,» video saka Svifta.

Taču 26 gadus vecā Svifta sociālajos tīklos publicējusi paziņojumu, ka viņa «nevarēja dot apstiprinājumu dziesmai, ko nebija dzirdējusi».

«Kur ir video, kurā Kanje saka, ka dziesmā sauks mani par «to k**i»? Tāda nav, jo nekas tāds nenotika,» raksta Svifta.

«Protams, es vēlējos, kaut man patiktu dziesma. Es gribēju ticēt Kanjem, kad viņš teica, ka man tā patiks,» norāda dziedātāja. «Es gribēju, lai mums būtu draudzīgas attiecības. Viņš apsolīja man nospēlēt dziesmu, taču tā arī to neizdarīja. Kaut arī es telefonsarunā vēlējos atbalstīt Kanji, es nevarēju dot apstiprinājumu dziesmai, ko nebiju dzirdējusi. Tā ir mana tēla graušana - pataisīt mani par meli, kaut arī viņš man neizstāstīja visu un nenospēlēja dziesmu. Es gribētu izstāties no šī stāsta, kurā, pašai negribot, esmu ierauta kopš 2009.gada.»

Kā zināms, 2009.gadā MTV Mūzikas video balvu ceremonijā Vests pārtrauca Sviftas pateicības runu, lai pateiktu, ka balva, viņaprāt, esot pienākusies dziedātājai Bejonsai.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu