Krievijas deputāts: «Pokemon Go» ir Sātana instruments (159)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pasaulē milzu popularitāti ieguvusī mobilā spēlē «Pokemon Go» ir Sātana instruments, tāpēc Krievijai būtu jāievieš ierobežojumi šīs aplikācijas izmantošanai, lai pasargātu sabiedrību no negatīvas ietekmes, uzskata Krievijas parlamenta augšpalātas Federācijas padomes deputāts, drošības un aizsardzības komisijas vadītāja vietnieks Francs Kļinčevičs.

«Ir sajūta, ka Sātans caur šo mehānismu cenšas mūs dvēseliski sagraut no iekšienes,» Kļinčevičs norādījis intervijā Krievijas laikrakstam «Izvestija».

Viņš uzskata, ka likumdevējiem vajadzētu sākt diskusijas par ierobežojumu ieviešanu attiecībā uz «Pokemon Go» lietošanu Krievijā, ziņo Krievijas aģentūra TASS.

«Es saprotu, ka šo jomu ir ļoti grūti kontrolēt. Rodas iespaids, kas tas no ārienes tiek uzspiests cilvēkiem, kuri skaidri saprot, ka pēc dažiem gadiem sekas var būt neatgriezeniskas,» uzsver Kļinčevičs.

Deputāts uzskata, ka «Pokemon Go» vajadzētu aizliegt spēlēt visās reliģiskajās institūcijās, cietumos, slimnīcās un citos sociālas nozīmes objektos, kā arī apbedījumu vietās un pieminekļu tuvumā.

«Citādāk mēs nonāksim arī līdz intīmiem jautājumiem. Tāpēc ir jāceļ nopietna trauksme,» situāciju ar populāro spēli komentē deputāts.

Krievijā «Pokemon Go» aplikācija oficiāli būs pieejama tuvāko dienu laikā.

Kā ziņo LETA, jūlija sākumā sagaidītā aplikācija «Pokemon Go» ir jaunākā papildinātās realitātes versija no populārās videospēles sērijas, kurā fiktīvi radījumi ir ievietoti reālajā dzīvē. Spēle izmanto mobilo tālruņu GPS sistēmu, lai spēlētāji varētu klejot īstajā pasaulē, meklēt «PokeStop» jeb pokemonu pieturvietas, kur var ievākt krājumus, un tālāk doties ķert animētos multeņu monstriņus un trenēties cīņām ar citiem spēlētājiem.

ASV jaunā spēļu aplikācija «Pokemon Go» jau kļuvusi tikpat populāra kā tviteris un populārāka par iepazīšanās aplikāciju «Tinder».

Taču par «Pokemon Go» atsauksmes kopš tā iznākšanas nav tikai pozitīvas. To kritizē par aplikācijas ieprogrammētās atrašanās vietas noteikšanas iespēju. Policija vairākās valstīs brīdinājusi par spēlētāju drošību un lūgusi, lai aplikācijas lietotāji apzinās savu apkārtni.

Komentāri (159)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu