Cilvēki interesējas par iespējām anulēt braucienus uz Turcijas kūrortiem (14)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Atsevišķi tūrisma aģentūras «Kolumbs» klienti sazinājušies ar uzņēmumu, lai uzzinātu par iespējām anulēt braucienu uz Turciju, aģentūrai LETA atklāja «Kolumba» mārketinga nodaļas vadītāja Linda Možeiko.

«Ņemot vērā pēdējā laika notikumus, pieļaujam, ka šī brīža situācija Turcijā ietekmēs klientu interesi par šo galamērķi, neskatoties uz to, ka notikumi risinājušies tālu no atpūtas kūrortu zonām,» sacīja Možeiko, norādot, ka «Kolumbs» saviem klientiem piedāvā čarterlidojumus uz Turcijas kūrortiem.

«Atsevišķi klienti ir sazinājušies ar mums, lai uzzinātu par anulācijas iespējām,» viņa turpināja. «Pašlaik ar tūroperatora akceptu atsevišķos gadījumos klientiem ļauts mainīt rezervāciju un izvēlēties citu galamērķi.»

Viņa arī norādīja, ka līdz šim «Kolumbs» nav saņēmis informāciju no visiem tūroperatoriem, kā paredzēts rīkoties šādu klientu pieprasījumu gadījumos, līdz ar to katrs gadījums tiek izskatīts un risināts individuāli.

Jau vēstīts, ka militārā apvērsuma mēģinājuma laikā Turcijā nogalināti 265 cilvēki, no kuriem 161 ir Turcijas prezidentam Redžepam Tajipam Erdoanam lojāls pilsonis, pamatā policisti un civilpersonas.

Latvijas Ārlietu ministrija joprojām stingri iesaka nopietni izvērtēt nepieciešamību ceļot uz Turciju, kā arī atkārtoti aicina izvairīties no vietām, kurās norisinās sadursmes, kā arī vietām, kurās pulcējas liels cilvēku skaits.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu