Belēvičs lūdz sodīt informācijas nopludinātājus par viņam veikto operāciju (329)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

Bijušais veselības ministrs Guntis Belēvičs vērsies tiesībsargājošās iestādēs, saistībā ar informācijas nopludināšanu par viņa veselības stāvokli, šodien ziņo laikraksts «Diena».

Belēvičs uzskata, ka izskanot informācijai saistībā ar ķirurģisko manipulāciju Latvijas Onkoloģijas centrā, apejot oficiālo pacientu reģistrācijas kārtību, esot publiskotas neizpaužamas ziņas, kas ir Krimināllikumā minēts noziedzīgs nodarījums, vēsta laikraksts. Belēvičs sūdzējies policijā, ka esot izpaustas ziņas «par personas veselības stāvokli», bet viņš šādu ziņu izpaušanai atļauju neesot devis.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldē notiek šī iesnieguma resoriskā pārbaude.

Jau vēstīts, ka pēc skandāla saistībā ar ķirurģisku manipulāciju veikšanu Latvijas Onkoloģijas centrā, apejot oficiālo pacientu reģistrācijas kārtību, Belēvičs atkāpās no veselības ministra amata, nolika Saeimas deputāta mandātu un paziņoja par izstāšanos no Latvijas Zaļās partijas.

Komentāri (329)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu