«Lady Gaga» izšķīrusies no līgavaiņa (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu dziedātāja «Lady Gaga» izšķīrusies no sava līgavaiņa, aktiera Teilora Kinija (Taylor Kinney), vēsta ārvalstu mediji.

«Lady Gaga» un Teilors Kinijs paziņojuši, ka abi ir pašķīrušies pēc piecu gadu ilgām attiecībām. Šogad Valentīna dienā Kinijs bildināja dziedātāju, uzdāvinot saderināšanās gredzenu sirds formā.

«Gluži tāpat kā visiem pāriem, arī mums ir savi labie un sliktie brīži, un mēs esam nolēmuši paņemt pauzi. Mēs abi esam ambiciozi mākslinieki,» sociālajā vietnē «Instagram» par abu attiecībām vēsta «Lady Gaga».  Dziedātāja norāda, ka abu attiecībās bijuši sarežģījumi aizņemto darba grafiku dēļ.

Kāds pārim tuvu stāvošs avots izdevumam «People» atklājis, ka «Lady Gaga» un Teilors Kinijs ir ļoti aizņemti cilvēki, kuri daudz strādā.

«Viņi ļoti mīl viens otru un vēlas, lai abu attiecības tomēr izdotos,» teicis avots, liekot noprast, ka pāris nākotnē jau atkal varētu būt kopā.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu