Kas gaidāms šomēnes? Lasi augusta horoskopā (6)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: uniquegarden, CC BY-SA 2.0

Kas gaidāms šomēnes? Lasi augusta horoskopā 

AUNS Šomēnes tevī kūsāt kūsās dzīvesprieks, kurš nenoliedzami palīdzēs tikt galā, ar ikdienišķām darba problēmām un veicinās saskaņu ar otro pusīti. Augusta sākumā zvaigznes iesaka būt piesardzīgākam, slēdzot līgumus, kārtojot nekustamā īpašuma jautājumus. Liela nozīme būs taviem sakariem, kā arī, spējai pārliecināt ietekmīgus cilvēkus par tava viedokļa pareizību. Mēneša vidū vairāk aktualizēsies privātās dzīves jautājumi. Nav izslēgts, kāds Auna zīmes pārstāvis meklēs citu dzīvesvietu vai veiks lielākus remonta darbus esošajā miteklī. Mēneša izskaņā atkal vairāk uzmanības veltīsi darbam. Nav izslēgts, ka piedalīsies jauna projekta plānošanā, izstrādē. Lieti noderēs tava spītība, neatlaidība un enerģiskums.

VĒRSIS Darba augusta mēnesī būs patiesi daudz. Brīžiem pat var rasties iespaids, ka neko citu kā profesionālos pienākumus un mājas saimnieciskos darbus neredzi. Taču zvaigznes iesaka būt pacietīgam, tavas pūles noteikti atmaksāsies dubultā! Pats mēneša sākums vairāk piemērots dažādu saimniecisko jautājumu kārtošanai. Visticamāk, tu uzņemsies neformālā kolektīva līdera lomu, kura palīdzēs tev paspīdēt priekšniecības acīs. Augusta vidus piemērots komandējumiem, mācībām un jaunu kontaktu veidošanai, it sevišķi, ar ārzemju partneriem. Saskarsmē ar kolēģiem ik pa brīdim var parādīties nelieli asumi, taču tu lieliski zināsi kā tos nogludināt. Mēneša nogalē zvaigznes iesaka vairāk uzmanības veltīt atvasītēm, kā nekā skolas laiks jau klauvē pie durvīm.

DVĪŅI Tieksies pēc pārmaiņām. Tev būs nepieciešama dinamiska vide, kurā varēsi pierādīt savus daudzpusīgos talantus. Zīmīgs mēnesis tiem Dvīņiem, kuri saistīti ar radošo pasauli, pedagoģiju un žurnālistiku. Lai kāda darbu tu nestrādātu, tavs enerģiskums un radošā pieeja nebūs nepamanāms. Notikumu iespaidā, tev ne reizi var nākties pieņemt spontānus lēmumus, taču tas tevi nemulsinās, tieši pretēji, jauni izaicinājumi vilinās, padarīs dzīvi krāšņāku. Ja tev nepieciešams risināt ar tiesvedību, grāmatvedību saistītas lietas, dari to labāk mēneša sākumā un pēc tam augusta nogalē. Pats mēneša vidus vairāk piemērots personīgo lietu kārtošanai. Ja vēlies, vari doties atvaļinājumā, pavadīt laika kopā, ar otro pusīti.

VĒZIS Pārsteigumiem bagāts periods, kurā tev pastāv lieliskas iespējas ne tikai apliecināt sevi, bet arī jūtami uzlabot savu dzīves kvalitāti. Būtiski sekot sirdsbalsij un nenobīties no papildus atbildības. Par to, ka šomēnes veiksme būs tavā pusē, šaubu nav! Iespējams, pat kāds no tavu konkurentu loka nolems draudzīgi pievienoties tavam atbalstītāju pulkam. Un kas zina, varbūt tādejādi iegūsi jaunu sadarbības partneri. Augusts sola saskanīgas attiecības ar kolēģiem, priekšniecību. Ārpus darba labprāt pavadīsi laiku ar tuviniekiem. Ja tavām atvasītēm ko vajadzēs, tas noteikti tiks sagādāts. Komunicējot ar mīļoto, vēlēsies vairāk maiguma, komplimentu un dvēseliskās tuvības.

LAUVA Pieaugs tava taisnības mīlestība. Labprāt aizstāvēsi ne vien savas, bet arī līdzcilvēku tiesības. Nav izslēgts, nolemsi iesaistīties kādā bezpeļņas, labdarības organizācijā. Lauvām priekšniekiem nāksies parūpēties, lai uzņēmumā tehniskais aprīkojums atbilstu jaunākajiem standartiem. Tieši esot soli solī ar laiku, tu garantēsi sev lielākas panākumu iespējas. Naudas jautājumos būsi praktisks, tai pašā laikā, brīžiem būsi gatavs riskēt, tādejādi cerot, uz lielāku peļņu. Liela nozīme būs apkārtējo uzslavām, atzinībai. Sevišķi svarīgs liksies otrās pusītes novērtējums. Lai padarītu krāšņākas attiecības ar mīļoto cilvēku būsi gatavs partnerim sagādāt dažādus pārsteigumus, biežāk ļausies kaislību brīžiem.

JAUNAVA Jo smalkāk tu spēsi nomaskēt savu pārmērīgo vēlmi kritizēt, jo harmoniskāk aizvadīsi šo mēnesi. Iespējams, tava kārtības mīlestība ir liekama praktiskās sliedēs, proti, tu vari aktīvāk pievērsties saimnieciski organizatorisko jautājumu risināšanai. Kāda Jaunava var droši apsvērt iespējas pievērsties mājas labiekārtošanai, dažādiem remonta darbiem. Naudas lietās būsi taupīgs, nevēlēsies lieki izdot nevienu eiro. Tomēr, der atcerēties veco, sentēvu teicienu, ka skopais maksā divreiz. Saskarsme ar pretējo dzimumu būs nedaudz apgrūtināta, jo tavā uzvedībā parādīsies nevajadzīgs mulsums, kautrīgums, neizlēmība. Ja vēlies iekarot jaunas mīlas virsotnes, tad dari to labāk augusta izskaņā, kad kļūsi nedaudz atraisītāks, atvērtāks.

SVARI Par panākumu trūkumu sūdzēties nevarēsi, ja vien būsi enerģisks, nešaustīsi sevi ar nevajadzīgām šaubām. Pašā augusta sākumā sekmēsies visa veida jaunrade, zinātniski analītiskais darbs un pedagoģiskās aktivitātes. Tu šobrīd droši vari uzsākt mācības, iegādāties un lasīt profesionālo literatūru, kārtot dažādus iestāj eksāmenus, pārbaudījumus. Galvenais, neturēt sevī esošo potenciālu, uzdrošināties iekarot augstākas virsotnes. Sākot ar mēneša vidu, vari doties gan izklaides, gan darba braucienos, piedalīties dažādās konferencēs, pieredzes apmaiņas programmās. Sabiedriskā daba burtiski kā magnēts pievilks apkārtējo uzmanību tavai personībai. Brīvajiem zīmes pārstāvjiem visas iespējas veiksmīgi iepazīties.

SKORPIONS Tu itin veikli pratīsi manipulēt ar līdzgaitnieku viedokli. Taču atceries, ja kļūsi pārlieku savtīgs savos nolūkos, noteikti piedzīvosi nejauku vilšanos, iespējams, pat finansiālus sarežģījumus. Centies rūpīgāk saskaņot savas un apkārtējo vajadzības. Ko nu augusta mēnesī tev noteikti nevarēs pārmest, tas ir slinkošanu. Tu būsi gatavs strādāt no rīta līdz vakaram, lai tikai rezultāti par sevi neliek vilties. Brīžiem kolēģi nesapratīs, kā viens cilvēks var paveikt tik daudz. Tava panākumu atslēga slēpsies spējā ļoti smalki izplānot savus darbus, tādejādi gūstot maksimālus rezultātus. Attiecībās ar pretējo dzimumu tu zināsi savu cenu un nekautrēsies būt pašpārliecināts, kad tas būs nepieciešams.

STRĒLNIEKS Ja vien, līdz šim nebūsi slinkojis, tad tagad varēsi baudīt savu darbu augļus. Proti, lietas būs ievirzītas vajadzīgajā gultnē un darbi ritēs, uz priekšu bez aizķeršanās. Nav izslēgts, ka centīgākie Strēlnieka zīmes pārstāvji tiks pie priekšniecības uzslavām, prēmijas vai pat paaugstinājuma. Savukārt tie, kuriem ir savs bizness spēs palielināt uzņēmuma apgrozījumu. Privātajā sfērā zīmīgāks vari izrādīties mēneša sākuma un beigu periods. Spēja pieņemt partnera viedokli, pat tad, ja tas ir diametrāli pretējs tavējam, būs ļoti nozīmīga. Piekāpties vajadzēs tikai nedaudz. Līdz ko tava otrā pusīte sajutīs, ka esi gatavs kompromisiem, arī viņa nenomocīs tevi ar pārmērīgām kaprīzēm.

MEŽĀZIS Tev var negaidīti parādīties iekšējs dzinulis, kurš mudinās iekarot jaunas virsotnes, nopietnāk pierādīt sevi profesionālajā plānā. Apkārtējie apskaudīs tavu spēju gūt izdevīgumu jebkurā situācijā, izmantot mirkļa radītās iespējas. Strādīgie zīmes pārstāvji uzlabos savu finansiālo stāvokli, kā arī cels autoritāti sabiedrības acīs. Augusts var nest zināmas pārmaiņas mīlas frontē. Jaunās vēsmas gan vairāk skars brīvos zīmes pārstāvjus. Tiem, kuriem jau ir otrās, pusītes rūpēsies, lai attiecībās saglabātos dzirksts, un darīs to ļoti kaislīgi. Attiecībās ar atvasītēm brīžiem nenāksies viegli rast kopīgu valodu, jo tu būsi pārāk prasīgs, stingrs. Atceries, ka arī tu reiz biji bezrūpīgs un vēlējies, lai dzīve būtu salda kā putukrējums, bez pienākumu piedevas.

ŪDENSVĪRS Augusta sākums ļaus patīkami atslābināties, atgūties no ikdienas steigas un uztraukumiem. Nav izslēgts, ka paņemsi kādu brīvdienu, lai kopīgi ar ģimeni vai draugiem dotos pie dabas. Tevi saistīs filozofiskas lietas. Bieži aizdomāsies par tādām lietām kā dzīves jēga, sūtība. Lielu lomu spēlēs domubiedri, jo atrodoties sabiedrībā, kurā valda stīvi, iesīkstējuši uzskati, tu nespēsi justies atbrīvots. Sākot ar mēneša trešo nedēļu, atkal par sevi aizvien intensīvāk sāks atgādināt darba lietas. Veiksmīgāks periods tiem Ūdensvīriem, kuri saistīti ar zinātniski pētnieciskiem darbiem, veic jurista, politiķa vai pedagoga pienākumus. Tu pratīsi uzrunāt masas, aizraut apkārtējos ar savu oriģinālo skatījumu uz lietām. Augusta nogalē esi saudzīgāks pret veselību, izvairies no pārslodzēm!

ZIVIS Daži Zivs zīmes pārstāvji aizrautīgi interesēsies par mistisku, pēcnāves dzīvi, okultismu un dažāda rakstura noslēpumainiem, neizskaidrojamiem fenomeniem. Nav brīnums, ja apkārtējie uzskatīs tevi par nedaudz dīvainu. Nevajadzētu censties viņiem par katru cenu pierādīt, ka šis ēteriskās lietas strādā, esi tu pats un pārāk neuztraucies, ko par to visu domā citi! Kopumā augusts piemērots sava redzesloka paplašināšanai. Tām nav obligāti jābūt ezoteriskām zināšanām, tu tikpat labi vari apgūt ļoti piezemētas, akadēmiskas zināšanas. Ja tev jādodas kādā ārzemju komandējumā vai tu vienkārši vēlies pazust, kādā eksotiskā vietā, lai baudītu mieru un klusumu, tad zini, ka tam vispiemērotākais būs augusta vidus. Mēneša izskaņā esi piesardzīgāks ar savu naudu. Neļaujies neapdomīgu tēriņu vilinājumam un nekļūsti par vieglu upuri kabatzagļiem.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu