Kas Donaldam Trampam ar tiem matiem? (32)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Biznesa magnāts un ASV prezidenta amata kandidāta Donalda Trampa matu sakārtojums ir tik izteiksmīgs, ka licis daudziem izteikt dažādus minējumus.

Iespējams, ka parūka, iespējams, ka matu nav sevišķi daudz, iespējams, ka šinjons, minējumu daudz, un Donalds Tramps spiests taisnoties - kas tad ar tiem matiem ir patiesībā.

Donalds Tramps apgalvo, ka tas, ko var redzēt uz viņa galvas ir viņa paša mati – 100% dabīgi. Tramps ir bijis ļoti atklāts. Kādā video redzams, ka viņš uz skatuves uzaicina sievieti no zāles, lai tā pārliecinās, ka viņam nav lieko matu. Sieviete apskatījās, un apstiprināja Trampa teikto, kā arī apstiprināja, ka Trampu nav iepriekš satikusi (tātad, tas nebija sarunāts).

Eimija Laša ir strādājusi par Trampa stilisti un atklāj, ka viņa mati ir 100% dabīgi, tie katru dienu tiek bagātīgi stiprināti ar matu želeju. Tramps neapmeklējot frizieri un mati esot nogriezti neprofesionāli, tāpat nokrāsoti mati ir neprofesionāli. Matiem viņš nevienam neļaujot tuvoties, Eimija varējusi tikai ieteikt, ka kāda šķipsna ir jāsaķemmē, to darījis pats Tramps. Stiliste domā, ka Tramps tik ļoti pieķēries savai frizūrai, jo baidās no pārmaiņām.

Savu matu sakārtojumu Tramps nav mainījis kopš 1980.gada, bet solījis to darīt gadījumā, ja tiks ievēlēts par ASV prezidentu. Šajā amatā viņam nebūšot tik daudz laika, tagadējā frizūra prasot lielu laika ieguldījumu, raksta «Daily Mail».

Komentāri (32)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu