Jaunas ziņas par Džonija Depa un Amberas Hērdas šķiršanās lietu (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu aktieris Džonijs Deps (Johnny Depp) vērsies tiesā ar pieteikumu, lai turpmāk visa informācija par viņa un sievas Amberas Hērdas (Amber Heard) šķiršanos netiktu izplatīta publiski, vēsta ārvalstu izdevums «People».

Džonija Depa pieteikumā tiesai vēstīts, ka viņš vēlas, lai visi turpmākie ar šķiršanās lietu saistītie dokumenti, tai skaitā informācija par viņa finansiālo stāvokli, būtu konfidenciāla. Deps vēlas, lai ikviens eksperts vai liecinieks, kas iesaistīts šķiršanās lietā, parakstītu vienošanos par informācijas neizpaušanu citiem.

Kā iemeslu šādam iesniegumam Džonijs Deps norāda pārlieku lielu publicitāti. Aktieris ziņo, ka viņa un aktrises Amberas Hērdas laulības šķiršana kļuvusi pārāk publiska, kā arī viņa privātās dzīves detaļas apspriestas medijos visā pasaulē.

Depa pārstāvji jau iepriekš vairākas reizes lūguši Hērdai parakstīt konfidencialitātes vienošanos, taču viņa atteikusies to darīt, tāpēc šoreiz aktieris vērsies tiesā.

Atgādinām, ka Hērda 23.maijā ierosināja šķiršanos no sava vīra Džonija Depa. Kā iemeslu šādam lēmumam viņa minēja aktiera vardarbīgo izturēšanos pret viņu.

Ambera lūdza tiesai Depam piemērot aizliegumu viņai tuvoties, kā arī apgalvo, ka attiecību laikā aktieris vairākas reizes esot viņai sitis un spēris, kā arī metis viņai ar priekšmetiem. Hērda no vīra pieprasa šķiršanos, kā arī 50 tūkstošus ASV dolāru (apmēram 45 tūkstoši eiro) mēnesī.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu