Ņemcova slepkavībā apsūdzētais Dadajevs ievietots karcerī (17)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Zaurs Dadajevs, kurš tiek apsūdzēts politiķa Borisa Ņemcova slepkavībā, uz desmit diennaktīm ievietots karcerī, vēsta «Lenta.ru».

Dadajevs karcerī atrodoties sakarā ar kārtības pārkāpumiem. Viņš atteicies parakstīties dežūru grāmatā.

Dadajevs apgalvojis, ka izolatora administrācija pārkāpj viņa tiesības, taču uz jautājumu, kā tieši tas notiek, atbildi nesniedzis.

Dadajevs sacījis, ka dežūru grāmatā parakstīsies nākošo reizi, ja administrācija viņam panākšot pretī, informējis tiesībsargājošās iestādes pārstāvis.

Karcerī Dadajevam esot visi lietas materiāli, bet to vietā viņš lasot Korānu. «Viņš ir mundrs un uz jautājumiem atbildēja ar humoru,» norādījis tiesībsargājošās iestādes pārstāvis,

Tikmēr apsūdzētā advokāta Šamsudina Cakajeva rīcībā šādas informācijas neesot: «Es pie viņa biju pagājušajā nedēļā, man nekas nav zināms. Šodien es ar viņu tikšos tiesā un visu zināšu.»

Ņemcovs, kas vienā no kādreizējā prezidenta Borisa Jeļcina valdībām ieņēma vicepremjera amatu, tika noslepkavots pērn 27.februārī īsi pirms pusnakts, kad netālu no Kremļa kājām gāja pāri Lielajam Maskavas upes tiltam.

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu