Foto: Jauniete pēc mokošas cīņas ar lieko svaru «iznāk no skapja» (30)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook/Love What Matters

Leslijai Millerei (Lesley Miller) ir 21 gads, taču pretēji daudziem saviem vienaudžiem viņa nepublicē sociālajos tīklos jautrus selfijus no ballītēm vai atpūtas pludmalē. Vismaz līdz šim.

Tikai nesen viņa uzņēmusi pirmo fotogrāfiju mūžā, kurā redzama peldkostīmā. Pateicoties iedvesmojošajiem un atklātajiem vārdiem pie fotogrāfijas tā īsā laikā ieguva 30 000 «Man patīk» atzīmju.

«Pēdējos 18 savas dzīves gadus esmu pavadījusi gaidot.

Es slēpu savu ķermeni. Teicu sev, ka kādu dienu es beidzot varēšu parādīties atklātībā, ka beidzot varēšu darīt visu, ko vēlos, ka būšu gana laba tāda, kāda esmu. Gana slaida, gana laimīga, gana pārliecināta par sevi. Ka mans ķermenis kādreiz izskatīsies, kā «tam ir jāizskatās».

Es cīnījos ar savu ķermeni soli pa solim, nepārtraukti kaunoties un klusējot.

Kad man bija trīs gadi, mani bērnudārza biedri vaicāja man, kāpēc esmu tik liela. Kāpēc es nenēsāju tādas pašas drēbes kā viņi.

Kad man bija septiņi gadi, es sameloju Svara vērotājiem, lai varētu apmeklēt viņu pasākumus kopā ar pusmūža sievietēm, jo izmisīgi vēlējos notievēt.

Kad man bija deviņi gadi, devos uz notievēšanas nometni un stāvēju rindā, lai uzņemtu «pirms» fotogrāfiju.

Kad man bija 11, man veica kuņģa samazināšanas operāciju.

Kad man bija 15, es sāku sevi graizīt. Man šķita, ka esmu to pelnījusi.

Kad man bija 20, deviņos mēnešos zaudēju pusi no sava svara. Mana pašvērtība bija atkarīga no cipara uz svariem, kam bija jābūt mazākam nekā iepriekšejā dienā.

Un tad es noguru no gaidīšanas.

Nu man ir 21, un es esmu nopirkusi savu pirmo bikini mūžā.

Jūs to visu varat redzēt. Dīvaini kunkuļi un tauku izgulsnējumi. Strijas, celulīts, operācijas rētas un griezumu pēdas.

Es vēlos iemācīties mīlēt sevi visu, nevis tikai tās ķermeņa daļas, kuras ir «pieņemamas». Jo patiesībā es vienmēr esmu bijusi gana laba. Un arī tu esi!»

Komentāri (30)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu