Lindsijas Loenas un viņas līgavaiņa skandāls: Vajadzīga palīdzība (17)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram.com/lindsaylohan/

Aizvadītajā nedēļas nogalē amerikāņu aktrise Lindsija Loena publiski sociālajos tīklos pavēstīja, ka viņas attiecībās ar krievu uzņēmēju Jegoru Tarabasovu radušās problēmas.

«Lindsija domā, ka Jegoram ir problēmas ar dusmu savaldīšanu, viņa vēlētos, lai viņš dodas uz rehabilitāciju. Viņi abi vēlas nokārtot savas attiecības,» ārvalstu portālam «PageSix» apgalvo Loenas pārstāvis, piebilstot, ka nevar apstiprināt, vai aktrise patiešām ir bērna gaidībās.

Pārim tuvu stāvoši avoti uztraucas par to, ka Tarabasovs pārāk daudz kontrolē Loenas dzīvi.

«Jegors ir pārņēmis kontroli pār viņas biznesu... Viņš ir atbildīgs par viņas finansēm un kontrolē visus darījumus, lai arī viņam Holivudā nav nekādas pieredzes,» sacījis avots.

Loena pirmdien sociālajos tīklos pavēstīja, ka vēlētos, lai abu attiecības turpmāk būtu privāta lieta.

Atgādinām, ka Loena pirms vairākām dienām publiski «uzbruka» savam līgavainim Jegoram Tarabasovam, jo viņš tobrīd atradies naktsklubā ar citu sievieti.

«23 gadu vecumā es laikam biju tāda pati. Viss mainās 26/27 gadu vecumā. Paldies, ka neatnāci šovakar mājās. Slava izmaina cilvēkus,» sociālajā vietnē «Instagram», publicējot attēlu ar Tarabasovu, vēstīja Loena.

Loena apstiprināja, ka ir saderinājusies ar Tarabasovu, bet dāmu, ar kuru viņš pavadīja vakaru naktsklubā nodēvēja par vieglas uzvedības sievieti

Vēlāk sociālajos tīklos Lindsija publicēja savu attēlu no filmas «Labor Pains» (Tikpat kā stāvoklī), kurā redzama ar grūtniecības vēderu. Pēc šī attēla publicēšanas vairāki fani nopratuši, ka Loena ir mazuļa gaidībās.

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu