«Viņas melo labāk» pievienojas Lauris Reiniks un Agnese Zeltiņa (33)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

TV3 skatītāju iecienītā vasaras seriāla «Viņas melo labāk» komandai ceturtajā sezonā pievienojas arvien jauni un jauni aktieri. Sezonas sākumā ieradās Gints Andžāns (Reinis), Ieva Florence (Dina), Aminata Diarra (Edīte) un Normunds Laizāns (Gatis). Un jau 11. augustā seriālā būs redzams populārais dziedātājs Lauris Reiniks, kurš atveidos varoni Igoru. Savukārt 16. augustā seriāla varoņu komandai pievienosies talantīgā aktrise Agnese Zeltiņa, kura iejutīsies Liānas Strēles lomā. 

11.augustā, kad TV3 ēterā būs skatāma «Viņas melo labāk» 47. sērija, skatītāji iepazīs jaunu varoni Igoru. Viņš ir cilvēks, kurš nāk no kriminālajām aprindām. Nekas daudz par viņa pagātni nav zināms, tomēr reiz Kārlis viņu izpestīja no cietuma. Nu Kārļa klientam nepieciešama Igora palīdzība – tā saistīta ar kādas jaunas dāmas iebiedēšanu, un to viņš var pilnībā nodrošināt.

Seriālā Igoru atveido populārais dziedātājs un Izklausies redzēts vadītājs Lauris Reiniks: «Mana loma nav liela, bet spilgta un neparasta. Līdz šim tādu tēlu nebiju spēlējis, tāpēc man tā bija jauna pieredze. Par šo lielisko iespēju jāsaka paldies seriāla producentiem, kuri pagājušā vasarā piedāvāja filmēties. Pavisam nesen biju beidzis filmu un TV aktieru studijas Losandželosā, un nu varēju zināšanas likt lietā, pie tam seriālā, kas man pašam ļoti patīk! Varētu teikt, ka tā bija viena no manām vēlēšanām – filmēties Viņas melo labāk, kas nu ir piepildījusies.»

Savukārt skatītāju satikšanās ar otru jauno varoni Liānu Strēli notiks 16. augustā 49. sērijā. Atklājot vairāk par Liānu, viņa ir ne vien gudra, bet arī neprātīgi pievilcīga sieviete, kas, pateicoties gudrībai un apķērībai, prot nodrošināt sev skaistu un bezrūpīgu dzīvi. Liānas iedzimtā inteliģence palīdz tai izvairīties no sāpīgiem emocionāliem pārdzīvojumiem, jo viņas dzīvē prāts valda pār jūtām.

«Liāna ir afēriste, kura ierodas cita personāža uzdevumā un nonāk nepareizā vietā un laikā,» tā savu varoni raksturo aktrise A.Zeltiņa, atklājot vairāk par filmēšanas laiku: «Man ir liels prieks, ka tika dota iespēja sadarboties ar tik lielisku komandu, bet jo īpaši – režisoru Sigitas Račkis. Režisora prasme likt aktierim pilnībā atraisīties ir vienreizēja, iespējams, tāpēc filmēšanas laiks pagāja tik raiti un viegli. Tika izdzīvoti daudzi smieklu pilni brīži kopā ar Lauri Reiniku, un noslēgumā pat bija mazliet žēl, ka viss tik ātri beidzās!»

Komentāri (33)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu