Ko par Kardašianas kailajiem <i>selfijiem</i> domā viņas vīrs? (69)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram.com/kimkardashian/

Realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašiana (Kim Kardashian) diezgan bieži mēdz uzņemt un publicēt fotogrāfijas, kurās viņa redzama kaila. Bet, ko par tām domā viņas vīrs, reperis Kanje Vests (Kanye West)?

Kardašianas vīrs par sievas kailfoto, kuri nereti tiek publicēti arī internetā, ir sajūsmā.

«Man ļoti patīk viņas kailie selfiji,» intervijā ar izdevumu «Harper's Bazaar» atklāja amerikāņu reperis Kanje Vests. «Man patīk tie, kas ir no vienas puses, no aizmugures un arī no priekšas. Man ļoti patīk redzēt viņu kailu, man patīk kailums. Un man ļoti patīk skaistas formas.»

Izrādās, ka arī Vests kādreiz mēdzis uzņemt dažādus kailfoto, tomēr viņš to darījis laikos, kad vēl bijis brīvs vīrietis.

Kardašianas vīrs lepojas ar savu sievu un uzskata, ka izrādīt viņas figūru citiem ir ļoti būtiski. Viņš sievas ķermeni salīdzina ar britu dziedātājas Adeles dziedāšanu - Kardašianai izrādīt savu ķermeni ir tikpat būtiski kā Adelei dziedāt.

Komentāri (69)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu