Foto: «Summer Sound» festivāls rit pilnā sparā (31)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Krists Luhaers

29.jūlijā Liepājas pludmalē sākās mūzikas festivāls «LMT Summer Sound», kur šogad mūziķi uzstāsies uz vairākām skatuvēm.

Šī gada festivāla gaidītākie viesi ir vācu elektroniskā folka un regeja mūzikas apvienība «Milky Chance», daudzsološais beļģu dīdžejs «Lost Frequences», šarmantais angļu mūziķis King Charles un ukraiņu roka leģendas «Okean Elzy». Tāpat «LMT Summer Sound» festivālā šogad būs iespēja dzirdēt virkni lielisku Latvijas mākslinieku – «Carnival Youth», Ozols, Intars Busulis & Abonementa Orķestris, «Rīgas Modes», «Bermudu Divstūris», «Dzelzs Vilks», Justs, Aija Andrejeva u.c.  Festivāls piedāvās arī bagātīgu izklaides un atrakciju programmu, kā arī nakts ballītes ar labākajiem Latvijas dīdžejiem.

«LMT Summer Sound» programmā ir Krievijas indie pop grupa «Milk», dziedātāju Miks Dukurs, kā arī pašmāju talanti no Liepājas Pop/Rok skolas un Liepājas grupas «Flying Bra» un «Transcendentālē».

Kā ierasts, par neizsīkstošām nakts dejām «LMT Straume Ballītē» rūpējas Toms Grēviņš, ļaujot par dīdžeju kļūt ikvienam,  savukārt «Jägermeister Stage» skatuve ar plašu atpūtas un deju zonu būs interesanta tiem, kas vēlas baudīt labākos Latvijas elektroniskās mūzikas dīdžejus - Bogdan Taran & Max Lomov, Dj Rudd, [Ex] Da Bass, Niklāvz un citi. Šī gada jaunums ir «Red Bull Tour Bus» skatuve - uz šīs skatuves uzstāsies grupa «Carnival Youth» un viņu pašu īpaši atlasītie jaunie mūziķi no Latvijas un ārvalstīm.

Komentāri (31)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu