«Weekend Festival Baltic» biļetes jau oficiāli 95% izpārdotas! (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Baltijas vēsturē lielākā un dārgākā festivāla īpašnieks Hardi Loog saka, ka biļešu pārdošanas rezultāti ar katru dienu rāda arvien straujāku augšupeju.

«Mēs esam patiesi priecīgi, ka cilvēki nav aizmirsuši pagājušā gada fantastiskās sajūtas un vēlas jau atkal piedzīvot festivāla īpašo atmosfēru», teica Loog, komentējot biļešu pārdošanas rezultātus.

«Mana komanda strādā plecu pie pleca, lai kopā mēs spētu piedāvāt labāko iespējamo festivāla pieredzi - īstu festivāla garu īpašā atmosfērā skaistajā Pērnavas pludmalē. Mēs visi strādājam smagi, lai pat vismazākās detaļas būtu savās vietās.»

Atgādinām, ka «Weekend Baltic» festivāls norisināsies jau nākamnedēļ, no 4. - 6. augustam Pērnavas pludmalē. Festivālā uz 4 skatuvēm kāps tādas zvaigznes kā Avicii, Martin Garrix, Tiësto, Dimitri Vegas & Like Mike, Axwell & Ingrosso, Steve Aoki, Knife Party, Alan Walker, Example, Robin Schulz, Don Diablo, Sigma, Sigala, Brainstorm, Per un daudzi citi.

Pēdējās biļetes vēl pieejamas www.weekendbaltic.com

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu