Netīrās dejas: Puņķi un asaras par puiša izdarībām ar citu (56)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

3.augusta vakarā TV skatītāji jau atkal varēja vērot jauno šovu «Netīrās dejas». Joprojām turpinās dāmu cīņa par puišu sirdīm, parādās arī pirmās simpātijas, kā arī atklājas noslēpumi.

Cīņa par Aināru ar kaislīgiem skūpstiem

Nebūt ne vieglā, bet daudziem vīriešiem apskaužamā situācijā nonācis Ainārs, kuram simpātijas apliecinājušas visas trīs šovā palikušās meitenes – Annija, Kate un Evelīna. Pārsteigumu pilns izvēršas viņa randiņš pirtī ar līdz šim kluso un kautrīgo Anniju – meitene, pieņēmusi Aināra atvainošanos par pirmo neizdevušos tikšanos divatā, liek lietā visus savus sievišķīgos trumpjus.

Apliecinādama savas simpātijas, viņa uzņemas iniciatīvu gana intīmām darbībām. Ainārs ir pārsteigts par Annijas straujo rīcību, taču neslēpj, ka tas viņam patīk un pat glaimo. Sarunām neatliek daudz laika, jo randiņš ir skūpstiem pārpildīts.

To negaidīti pamana Evelīna, ar kuru viņš arī jau ir pamanījies ļauties intīmai tuvībai. Viņa izplūst asarās un aizskrien prom, taču ir jāsaņemas, jo vakarā žūrija vērtēs deju priekšnesumu. Evelīnas deja ar Aināru izvēršas jutekliska un kaislīga. Žūrija nesaprot, kāpēc Evelīnai ir sarkanas, noraudātas acis, tāpēc sāk uzdot jautājumus. Meitene atzīstās, ka pirms dejas ļoti iejutās lomā, tāpēc vēl pirms aiziešanas sniedz Aināram patiesu skūpstu.

Attiecības ārpus šova

Dejas valdzinājumam ļaujas arī Kima meitenes Siguldā. Žūriju aizkustina Evelīnas priekšnesums, kurā, neraugoties uz sajauktiem dejas soļiem, viņa atklāj savu patieso būtību. Kims arī neslēpj, ka perfekti nodejota deja nav galvenais viņa izvēles kritērijs.

Izbalsošanas laikā Anda atklāj patiesību par savu konkurenti Karīnu - ārpus šova viņai esot attiecības. Izrādās, ka Kims arī pirms pārsteidzošo jaunumu uzzināšanas bija nolēmis mājās sūtīt Karīnu, tāpēc atvadās tieši no viņas. Lai arī puisis ir atvadījies no lieliskas deju partneres, viņš cer, ka mīlestības meklējumi vainagosies ar panākumiem.

Pirmās simpātijas

Roberts izbraucienā ar romantisku kuģīti Druskininkai devās ar Ketiju. Viņi atklāj, ka pirmie iespaidi vienam par otru esot bijuši maldīgi, taču ar laiku abiem radušās simpātijas. Pēc mierīgā un sirsnīgā randiņa Ketija jūtas saviļņota un priecīga. Arī Roberts godīgi atzīst, ka Ketija viņam patīk visvairāk, tomēr šaubās, vai tas, ko jūt viņš, ir patiesa mīlestība.

Atgādinām, ka jaunajā TV šovā «Netīrās dejas» 15 meitenes no visas Latvijas cīnās par mīlestību un vienu no trim puišiem. Karstas attiecības, kaislīgas dejas un neaizmirstami iemīlēšanās stāsti. Dejojot neko nevar noslēpt, taču ne vienmēr kaislīgās kustībās var nolasīt patiesas jūtas. Tādēļ visiem šova dalībniekiem talkā šosezon nāk žūrija, kurā redzēs gan Agri Daņilēviču un Eviju Skulti, gan Lauri Reiniku un Mārtiņu Kagaini, kuru iepriekš TV3 skatītāji iepazinuši kā Svetlanas Levas partneri šovā «Dejo ar zvaigzni».

Komentāri (56)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu