Ozijam Osbornam nopietnas problēmas ar seksu. Viņam par to ļoti kauns (28)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto

Britu smagā metāla grupas «Black Sabbath» solists Ozijs Osborns paziņojis, ka esot uzsācis «intensīvu ārstniecības kursu», lai atbrīvotos no seksa atkarības, vēsta britu laikraksts «The Guardian».

Osborna pārstāvju publicētajā paziņojumā teikts, ka viņš pēdējos sešus gadus cīnoties ar atkarību no seksa. Dziedātājs vērsās pēc palīdzības, kad atklātībā nonāca ziņas par viņa dēku ar frizieri Mišelu Pjū.

«Es atvainojos, ja Pjū jaunkundze mūsu seksuālās attiecības uztvēra ārpus konteksta,» norāda Osborns. «Es arī vēlos atvainoties pārējām sievietēm, ar kurām man bija seksuālas attiecības. Nav ļaunuma bez labuma. Kopš ziņas par to parādījās presē, es esmu uzsācis intensīvu ārstniecības kursu.»

«Man kauns par to, ko mana uzvedība nodarījusi manai ģimenei. Es pateicos Dievam, ka mana lieliskā sieva ir man līdzās un atbalsta mani,» uzsvēra Osborns.

Osborns ar sievu Šēronu ir precējies 34 gadus.

Maijā Osborns izvācās no ģimenes mājas. Tas rosināja baumas, ka mūziķis atsācis lietot alkoholu vai narkotikas, taču viņš to noliedza.

«Es esmu atturībnieks trīsarpus gadus. Šajā laikā neesmu pieskāries alkoholam vai narkotikām. Ziņas par to, ka kaut ko lietoju, ir pilnībā nepatiesas,» tolaik paziņoja Osborns.

Tikmēr Pjū vērsusies tiesā pret Osborna meitu Kelliju, kuru apsūdz apmelošanā. Friziere norāda, ka Kellijas Osbornas izteikumi par tēva mīlas dēku esot nodarījuši viņai emocionālu kaitējumu un atbaidījuši klientus.

Komentāri (28)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu