Valmieras festivālā atceļ iestudējumu «Purva bridējs. Ciltskoks» (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Valmieras vasaras teātra festivālam īpaši veidotā iestudējuma «Purva bridējs. Ciltskoks» idejas autora un īstenotāja, komponista Kristapa Pētersona veselības problēmu dēļ audiālās instalācijas pirmizrāde festivāla laikā 5. un 6.augustā nenotiks.

Festivāla direktors Reinis Suhanovs: «Īsi pirms festivāla sākuma saņemt šādas ziņas, protams, ir smagi, taču cilvēciski izprotam situāciju un sūtām labas veselības vēlējumus māksliniekam, kā arī gaidīsim Kristapa izveseļošanos, lai pēc iespējas drīzāk šo vērienīgo darbu ļautu piedzīvot skatītājiem».

Tiem, kas festivālā plānoja apmeklēt izrādi «Purva bridējs. Ciltskoks», ir iespēja atgriezt biļetes jebkurā «Biļešu paradīzes» kasē un saņemt atpakaļ par tām samaksāto naudu, savukārt par internetā iegādātajām biļetēm nauda tiks atmaksāta kontā. Jautājumu gadījumā lūdzam zvanīt uz Valmieras teātra kasi, tālrunis 64207335.

Apmeklētājiem, kuri piektdienas un sestdienas vakaru iecerējuši pavadīt Valmierā, pulksten 21:30 ir iespēja apmeklēt izrādi «Spēlēju, dancoju» Valmiermuižā, pulksten 22:00 būs brīvdabas kino vakari Hanzas laukumā (piektdien «Lauku kāzas», sestdien «Labā sirds»), bet pusnaktī Valmiermuižas klēts pagalmā būs mūzikas grupu koncerti (piektdien grupa «Tesa», sestdien Jēkabs Nīmanis ar grupu «Mūsdienas»).

www.valmierasfestivals.lv

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu