Foto: «Avicii» pirmo un pēdējo reizi Baltijā sniedz grandiozu šovu (15)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes

Vakar Igaunijas kūrortpilsētā Pērnavā tika aizvadīta pirmā «Weekend Festival Baltic» diena. Pērnavas pludmali pieskandināja desmitiem pasaulē vadošās elektroniskās mūzikas zvaigznes. Pirmās dienas kulminācijā, kā galvenais mākslinieks tika sagaidīts šobrīd, iespējams, populārākais zviedrs pasaulē «Avicii», kas saviem skatītājiem sniedza absolūti neaizmirstamu, enerģijas un specefektu pārpildītu priekšnesumu.  Šī mākslinieka uzstāšanās noteikti ieies Baltijas koncertu vēsturē kā īpašs notikums, jo bija pirmā un pēdējā «Avicii» uzstāšanās Baltijā.

Kā ziņots iepriekš, marta beigās AVICII nāca klajā ar publisku paziņojumu par mūzikas industrijas atstāšanu, pamatojot to ar vēlmi pievērsties citiem talantiem un interesēm. Tādējādi Weekend Festival Baltic apmeklētājiem bija tā iespēja vēl reizi dzīvē izbaudīt šī talantīgā mūziķa un producenta šovu.

Avicii savas karjeras laikā ir pārdevis vairāk nekā miljonu ierakstu, viņa mūzika ir straumēta 3 miljardu reižu Spotify, 107 miljonu Deezer, 30 miljonu iTunes, 103 miljonu Apple Music, 677 000 reižu Google play un 3 miljardi atskaņojumu Vevo, viņam ir vairāk nekā 3 miljoni sekotāju Instagram kontā un gandrīz 20 miljoni Facebook. Avicii kontā ir tādi hiti kā «Waiting for love», «For a better day», «Wake me up», «The Nights», «Gonna love ya», «Hey brother», «Levels» un virkne citu.

Baltijā lielākais elektroniskās deju mūzikas festivāls Weekend Festival Baltic norisinās no 4.līdz 6.augustam Pērnavas pludmalē, Igaunijā.

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu