Bojāgājušo skaits Nicas teroraktā pieaudzis līdz 85 (6)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Bojāgājušo skaits Nicas 14.jūlija teroraktā pieaudzis līdz 85. Piektdien slimnīcā no dzīves aizgājis 56 gadus vecais Pjērs, kurš tur tika nogādāts kritiskā stāvoklī.

Kā vēsta Francijas Starptautiskais radio, viņš Nicā uz Bastīlijas dienas svinībām ieradies no Savojas reģiona kopā ar sievu un sešiem bērniem.

Terorakta vietā dzīvību zaudēja viņa dzīvesbiedre. Pēc četrām dienām apstiprinājās informācija, ka bojā gājusi arī viņu meita, kas līdz tam tika uzskatīta par pazudušu.

Vēl divi bērni - 14 un 33 gadus veci - teroraktā guvuši ievainojumus. Daudzi teroraktā cietušie joprojām atrodas slimnīcās.

Tunisiešu izcelsmes Francijas pilsonis Muhameds Lauežs Bulels 14.jūlija vakarā ar kravas automašīnu iebrauca pūlī, kas Nicas Angļu promenādē vēroja svētku uguņošanu. Līdz teroristu nošāva policija, islāma ekstrēmists paspēja noslepkavot vairāk nekā 80 cilvēkus, bet aptuveni 30 guva ievainojumus.

Atbildību par šo teroraktu ir uzņēmies teroristiskais grupējums «Islāma valsts», bet izmeklētāji nav atraduši tiešus pierādījumus Bulela saistībai ar džihādistiem.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu