Ar koncertturneju un jaunu CD «Placebo» atzīmē 20.gadskārtu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šogad Placebo svin 20.gadskārtu kopš viņu pirmā albuma «Placebo» iznākšanas. Atzīmējot šo īpašo jubileju, grupa dodas koncertturnejā, kura iezīmīga ar virkni tādu klasisku hitu, ko par spīti fanu lūgumiem viņi nav spēlējuši koncertos jau gadiem ilgi. Piemēram, «Pure Morning» vai «Nancy Boy». Šīs koncertturnejas laikā, 22.oktobrī, ar vienīgo koncertu Baltijā Placebo uzstāsies arī Arēnā Rīga.

Tomēr tas nebūt nav viss, ko leģendārā britu alternatīvā roka grupa šoruden sagatavojusi saviem klausītājiem. 7. oktobrī klajā nāks Placebo retrospektīvais albums «The Place For Us To Dream», kurā sakopoti kopumā 36 singli no dažādiem karjeras posmiem, sākot ar «Bruise Pristine», «Come Home», «Teenage Angst», «Nancy Boy», «Every You Every Me», «Pure Morning» un beidzot ar «The Bitter End», «Meds», «For What It’s Worth» un «Too Many Friends».

Albums būs pieejams īpašā Rozā un Melnā vinila (4 plates) un CD (2 diski) formātā vai iegādājams iTunes.

Kopā ar retrospektīvo izlasi pasūtītāji saņems arī minialbumu (EP) «Life’s What You Make It», kurā ietvertas 6 agrāk neizdotas kompozīcijas, grupas Talk Talk klasiskā gabala «Life’s What You Make It» kaverversija un pavisam jauns hits «Jesus Son».

Šis minialbums tiks izdots 2 vinila plašu formātā un būs arī iegādājams iTunes.

Iepriecinot grupas nepacietīgos fanus, jāpiebilst, ka jaunais singls «Jesus Son» būs pieejams jau no 19.augusta.

www.bilesuserviss.lv

Foto: Publicitātes foto
Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu