Uzņēmums piedāvā ļoti dīvainu darba algas izmaksas veidu (88)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Meklējot «jaunu svaigu telemārketinga darbinieku», Dānijas informācijas tehnoloģiju risinājumu uzņēmums «Prosys» piedāvājis mēnešalgu daļēji izmaksāt pokebumbās.

Uzņēmuma sludinājumā, kas publicēs sociālajā tīklā «Facebook», norādīts, ka 25 000 kronu (3360 eiro) mēnešalgu būs iespējams daļēji saņemt pokebumbās un valūtā, kas izmantojami populārajā viedtālruņu spēlē «Pokemon Go».

Uzņēmuma direktors tīmekļa vietnei «Computerworld» norādīja, ka šī piedāvājuma mērķis bijis likt uzņēmumam izcelties uz citu fona, lai ar smieklīgu āķi piesaistītu 18 līdz 25 gadus vecus jauniešus.

Viņš uzsvēra, ka persona, kas iegūs šo amatu, protams, varēs izvēlēties arī saņemt visu algu īstā naudā, tomēr piebilda, ka īstajam kandidātam, iespējams, arī šis neparastais piedāvājums var šķist pieņemams.

«Mēs redzam, ka bērni, jaunieši un pieaugušie visu laiku spēlē šo spēli. Tāpēc mēs nodomājām, ja tas nepieciešams, lai piesaistītu darbinieku, mums vajadzētu pamēģināt,» viņš piebilda.

«Pokemon Go» ir jaunākā papildinātās realitātes versija populārajai videospēļu sērijai, kurā fiktīvi radījumi ir ievietoti reālajā dzīvē. Spēle izmanto mobilo tālruņu GPS sistēmu, lai spēlētāji varētu klejot īstajā pasaulē, meklēt «PokeStop» jeb pokemonu pieturvietas, kur var ievākt krājumus, un tālāk doties ķert animētos multeņu monstriņus un trenēties cīņām ar citiem spēlētājiem.

Komentāri (88)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu