Jaunumi Ūdrīša dzīvē - sākas jauns dzīves posms (219)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Par jaunumiem Rolanda Ūdra dzīvē žurnālam «Privātā Dzīve»  stāsta viņa sieva Ilona Balode – Ūdre.

Ilona saka, ka Ūdrītim tagad sāksies jauns dzīves posms, jo no slimnīcas viņu pārvedīs uz mājām. Kaut viņa veselības stāvoklis ne tuvu neesot apmierinošs, rehabilitāciju, kura varētu ilgt vairākus gadus, Ūdrītis turpinās mājās.

Sieva Ilona saka: «Šobrīd viņš ir 1.grupas invalīds: viņš vairs nespēlē ģitāru un nespēj pats bez citu palīdzības aiziet uz tualeti.»

Pirms četriem mēnešiem Rolands Ūdris nokļuva Siguldas slimnīcas Rehabilitācijas nodaļā, tad viņš tikai gulēja, bija nepieciešama nepārtraukta uzraudzība, sarežģīta aprūpe, un viņš pat nevarēja gultā pagrozīties. Tagad viņš jau var patstāvīgi ēst, nosēdēt ratiņkrēslā, un, kaut neskaidri, var runāt.

Lielu prieku Ūdrītim sagādā dēls Bārts, ar kuru ar prieku spēlējas katru reizi, kad sieva un dēls dodas viņu apciemot slimnīcā.

Vēl viena priecīga ziņa – Ūdrītis sācis ēst patstāvīgi, kas notiek tikai mēnesi. Pirms tam viņu baroja caur zondi, lai novērstu aizrīšanās draudus. Tagad Ilona cenšas vīru iepriecināt ar gardumiem.

Ilona Balode – Ūdre ir ļoti pateicīga visiem atsaucīgajiem cilvēkiem, kuri ziedoja naudu un savu atbalstu. Pateicība tiek arī medicīnas darbiniekiem, kuri paveikuši neiespējamo.

«Vislielākā dāvana ir tā, ka Ūdris ir dzīvs,» saka Ilona.

Ilona jūlijā saņēmusi lēmumu, ka kriminālprocess ir izbeigts. Valsts ceļu policija uzskata, ka notikušajā vainojams pats Ūdris, jo šķērsojis ielu, nenovērtējot tuvojošās mašīnas braukšanas ātrumu. Noskaidrots arī, ka auto, kurš uzbrauca mūziķim, braucis ar ātrumu 72 km/h atļauto 30 km/h vietā. Ilona ir meklējusi juridisko palīdzību pie advokātiem, ar kuru palīdzību cer darīt visu iespējamo, lai taisnība uzvarētu.

Pilnu interviju lasiet žurnāla «Privātā Dzīve» šīs nedēļas numurā.

Komentāri (219)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu