Atlikta Depa un Hērdas «ģimenes vardarbības» lietas izskatīšana (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Secinot, ka aktiera Džonija Depa «ģimenes vardarbības» lietas iztiesāšana varētu ilgt piecas dienas, Losandželosas tiesnesis pasludināja, ka tā sāksies 17.augustā, divās dienas vēlāk, nekā plānots.

Depa sieva Ambera Hērda, kas apgalvo, ka aktieris viņu vairākkārt sitis, 23.maijā iesniedza šķiršanās pieteikumu. Dažas dienas vēlāk aktrise ieguva īslaicīgu orderi, kas liedza Depam sievai tuvoties.

Ja Hērda lietā uzvarēs, tad tuvošanās liegumu varētu pagarināt līdz pieciem gadiem.

Losandželosas Augstākās tiesas tiesnesis Karls H.Mūrs otrdien paziņoja, ka Hērdai piektdien ar zvērestu jāapliecina sava liecība, savukārt Depam sava liecība ir jāiesniedz sestdien.

Tiesnesis arī paziņoja, ka Depam, kura advokāts noliedzis apsūdzības vardarbībā, liegts apmeklēt Hērdas liecības uzklausīšanu.

53 gadus vecais Deps iepazinās ar 30 gadus veco Hērdu, filmējoties 2011.gada filmā «The Rum Diary» («Ruma dienasgrāmata»), un abi apprecējās 2015.gada februārī.

Kopš Hērda Depu apsūdzēja par viņas sišanu un telefona iemešanu sejā, aktierim dots rīkojums ar sievu nesazināties un no viņas uzturēties ne mazāk kā 90 metru attālumā.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu