Lopesa jaunā seriālā iejutīsies «kokaīna karalienes» ādā (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Telekanāla HBO jaunajā televīzijas filmā dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa atveidos narkobaronesi.

47 gadus vecā aktrise gaidāmajā filmā iejutīsies «kokaīna karalienes» Grizeldas Blanko lomā. Blanko 70.gadu beigās un 80.gadu sākumā vadīja narkotiku transportēšanas tīklu starp ASV pilsētām, un tiek uzskatīts, ka viņa atbildīga par aptuveni 200 slepkavībām.

«Vairākus gadus mani fascinēja šīs korumpētās un sarežģītās sievietes dzīve,» atzīst Lopesa. «Ideja sadarboties ar HBO šķita kā ideāls variants atdzīvināt Grizeldas dzīvesstāstu.»

Ar savas producentu kompānijas «Nuyorican Productios» starpniecību Lopesa uzņemsies arī izpildproducentes pienākumus.

Branko tiek uzskatīta par vienu no ietekmīgākajām sievietēm, kas jebkad izcīnījusi sev vietu nežēlīgajā narkotiku tirgoņu pasaulē, un, kā vēsta žurnāls «Entertainment Weekly», filmā pamatā būs atainots viņas karjeras sākumposms un noslēgums.

Blanko apcietināja 1985.gadā, un viņai piesprieda vairāk nekā desmit gadus cietumā, taču, pat sēžot aiz restēm, viņa turpināja vadīt savu bēdīgi slaveno kokaīna tirdzniecības biznesu.

2004.gadā viņu atbrīvoja no ieslodzījuma un izraidīja uz Kolumbiju, kur 2012.gada 3.septembrī 69 gadu vecumā narkobaronesi no garām braucošas automašīnas nošāva algots slepkava.

Pati Lopesa nejūtas sveša televīzijas filmu biznesā, un nesen viņa tēloja telekanāla NBC veiksmīgajā seriālā «Shades of Blue» («Zilās nokrāsas»).

Pagaidām nav zināms, kad jaunā filma, kurai vēl nav pat nosaukuma, parādīsies televīzijas ekrānos.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu