Atklātībā nonācis video, kurā Deps lamājas un agresīvi uzvedas (46)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Slavenību tenku portāla «TMZ» rīcībā nonācis videomateriāls, kurā redzams Džonijs Deps lamājoties un agresīvi uzvedoties.

Video esot uzņemts dažus mēnešus pirms 21.maija incidenta, kad Deps it kā esot Amberai metis ar telefonu. Tajā ir dzirdams, kā Hērda jautā Depam, vai viņš ir izdzēris visu vīnu, un cenšas viņu nomierināt, kā arī par kaut ko atvainojas. Deps izskatās ļoti «uzvilcies» un nedzirdam, ko viņam saka, un turpina dauzīt virtuves skapīšu durvis. Kad viņš pamana, ka tiek filmēts, viņš sadusmojas vēl vairāk, atņem sievai telefonu un dodas ar to prom. 

Depam tuvu stāvoši cilvēki pastāstījuši «TMZ», ka video ir apstrādāts un no tā ir izgriezti kadri, kuros Ambera ir redzama smaidot un izaicinot Depu. Viņi arī apgalvo, ka šis video ir Hērdas incinēta izrāde.

Video visticamāk nevarēs izmantot tiesā, jo tas ir apstrādāts, kā arī Deps nav zinājis, ka viņu filmē, tāpēc Hērdai vajadzētu saņemt viņa piekrišanu. Pēc tam, kad video parādījās internetā, Hērda paziņojusi, ka nav to «nopludinājusi», raksta «Daily Mail».

Komentāri (46)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu