Dzintaros noslēdzas XII mūzikas festivāls «Summertime – aicina Inese Galante» (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šodien, 14. augustā, plkst. 18.00 ar žanriski daudzveidīgu programmu noslēgsies XII starptautiskais mūzikas festivāls SUMMERTIME – aicina Inese Galante. Koncertā „Gala Galante” gaidāmi ievērojami ārvalstu un pašmāju mākslinieki, kas klausītājiem sagatavojuši arī vairākus muzikālus pārsteigumus.

Dzintaru koncertzālē kopā ar Inesi Galanti uzstāsies Sanktpēterburgas skolu apguvušais mecosoprāns, pasaules opermūzikas mīļiem un Latvijas publikai labi pazīstamā Oļesja Petrova (Олеся Петрова, Krievija), Ineses skatuves partneri Sergejs Jēgers un Intars Busulis – augstākās meistarības vokālisti katrs savā žanrā. Noslēguma koncertu krāšņos neparastas balss īpašnieks un spožs ģitārists Džonijs Rozenbergs (Johnny Rosenberg, Nīderlande), ekspresīvā vokāliste, dejotāja un perkusioniste Dobē Njaorē (Dobet Gnahoré, Kotdivuāra), kā arī virtuozais džeza pianists Valērijs Grohovksis (Валерий Гроховоский, Krievija, ASV). Pie festivāla orķestra pults stāsies diriģents un festivāla mākslinieciskais vadītājs Ekharts Viciks (Ekhart Wycik, Vācija).

Festivāla noslēgums skatāms tiešraidē

straume.lmt.lv/summertime

internetā

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu