Foto: Šenona Dohertija saka paldies mammai par atbalstu cīņā ar vēzi (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums/Instagram/theshando

Jau ziņojām par aktrises Šenonas Dohertijas (Shannen Doherty) cīņu ar krūts vēzi. Aktrise regulāri savā «Instagram» kontā turpina ziņot par savu veselības stāvokli un emocionālo pašsajūtu, jo nevēloties, lai medijos izplatītos baumas. Nu viņa publicējusi emocionālu fotogrāfiju, kurā saka paldies savai mammai par atbalstu cīņā ar smago slimību.

Pie fotogrāfijas, kurā Šenona redzama guļam savas mammas Rozas Elizabetes Dohertijas (Rosa Elizabeth Doherty) klēpī, aktrise pierakstījusi klāt pateicības vārdus: «Reizēm tikai mātes mīlestība var palīdzēt tev tikt galā. Paldies, mammu, par to, ka vienmēr esi man blakus, ka esi man tik stipra. Es tevi mīlu.»

Pie kādas citas fotogrāfijas, kas publicēta 4.augustā, aktrise atklāj, ka ķīmijterapija ir briesmīga: «Es cenšos iemācīties, ka ir dienas, kad vienkārši ir jāiekrīt gultā un jāļaujas nogurumam, sliktai dūšai vai sāpēm. Man daudz ir devuši visu to skaisto cilvēku personīgie stāsti šeit, «Instagram». Paldies. [..] Paldies par jūsu lūgšanām, laba vēlējumiem un stāstiem. Tie man ļoti palīdz.»

Atgādinām, ka 2015.gada augustā Šenona Dohertija apstiprināja medijos izskanējušās ziņas, ka viņai diagnosticēts krūts vēzis.

Dohertijas diagnoze nonāca atklātībā, kad vietne TMZ publicēja dokumentus no tiesvedības pret biznesa menedžeri. Dohertija apgalvo, ka menedžeris neesot veicis apdrošināšanas iemaksas, kā rezultātā viņa neesot varējusi saņemt nepieciešamo medicīnisko palīdzību.

Lietas materiālos norādīts, ka krūts vēzis Dohertijai atklāts 2014.gadā, kad viņai nebija pienācīgas veselības apdrošināšanas. Aktrise uzsver, ka pretējā gadījumā vēža izplatīšanos varētu apstādināt agrīnā stadijā.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu