Tiesa ļauj pārdot sešus mirušā mūziķa Prinsa īpašumus

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Minesotas štata tiesnesis devis dziedātāja Prinsa mantojuma pārzinātājiem atļauju pārdot sešus no mirušā mākslinieka nekustamajiem īpašumiem.

Kārveras apgabala tiesnesis Kevins Eids mantojuma pārzinātājiem deva atļauju nekustamo īpašumu pārdošanas sarakstos iekļaut īpašumus, starp kuriem ir mājas, neapbūvētas pilsētas teritorijas un komerciālas ēkas Prinsa dzimtajā pilsētā Čanhasenā.

Sarakstā iekļauta komerciāla ēka aptuveni 22 miljonu dolāru vērtībā un 63 hektāru zemes gabals pie Annas un Lūsijas ezeriem aptuveni 13,7 miljonu dolāru vērtībā.

Kā paredzēts, Prinsa mājas un ierakstu studijas «Paisley Park» īpašumi nav iekļauti 15 likvidējamo īpašumu sarakstā. Dziedātāja lietu pārvaldītājs «Bremer Trust» nesen paziņoja, ka tam «nav plānu pārdot nedz «Paisley Park», nedz īpašumu, ko dēvē par «Purple Rain» namu».

Tiesnesis Eids paziņoja, ka mantojuma pārzinātāji var sākt tirgot sešus īpašumus, sākot ar 26.augustu, tiklīdz mākslinieka pusbrālis Alfrēds Džeksons tos būs aplūkojis, vēsta vietējā radiostacija «Minnesota Public Radio News».

Prinsu atrada mirušu savās mājās Minesotā 21.aprīļa rītā. Viņam bija 57 gadi. Ikoniskā mūzikas zvaigzne saskaņā ar ekspertīzes slēdzienu mira no opioīdu pārdozēšanas.

Mirušais mūziķis nav atstājis testamentu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu