Bībers izdzēš «Instagram» kontu pēc fanu naida pret draudzeni (19)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums/Instagram/biliberjbieber

Kanādiešu dziedātājs Džastins Bībers izdzēsis savu kontu sociālajā tīklā «Instagram», jo fani rakstījuši naidīgus komentārus par viņa jauno draudzeni.

22 gadus vecais Bībers patlaban tiekas ar Sofiju Ričiju, kurai tikai augusta beigās apritēs 18 gadi. Viņa ir slavenā amerikāņu dziedātāja Laionela Ričija meita un realitātes šovu zvaigznes Nikolas Ričijas jaunākā māsa.

«Es savu «Instagram» [kontu] pārslēgšu uz privāto režīmu, ja jūs nepārtrauksiet šo naidu, tas kļūst jau par traku,» pie savas pēdējās publicētās bildes rakstīja mūziķis. «Ja jūs patiešām būtu fani, tad jūs nebūtu tik naidīgi pret kādu, kas man patīk.»

Neilgi pēc tam Bībera konts, kuram sekoja 77,8 miljoni cilvēku, aplikācijā «Instagram» vairs nebija atrodams.

Kanādietis Bībers un viņa bijusī draudzene Selēna Gomesa pagājušās nedēļas nogalē apmainījās ar apvainojumiem attēlu un video apmaiņas aplikācijā.

Gomesa, kura no Bībera izšķīrās 2014.gadā, pie dziedātāja pēdējā publicētā attēla norādīja, lai viņš nemaz nepublicējot bildes ar jauno draudzeni, ja negribot saņemt negatīvu reakciju.

«Tam vajadzētu būt īpašam mirklim starp jums abiem. Nedusmojies uz saviem faniem. Viņi tevi mīlēja un atbalstīja, kad neviens cits to vēl nedarīja,» rakstīja Gomesa.

Bībers apvainoja Gomesu viņa slavas izmantošanā, savukārt 24 gadus vecā Gomesa publiski paziņoja, ka dziedātājs esot bijis viņai neuzticīgs.

«Nav brīnums, ka fani ir dusmīgi,» ķīviņa beigās sacīja Gomesa.

Bībers bija starp populārākajiem «Instagram» lietotājiem. Vislielākais sekotāju skaits - 182 miljoni - ir pašas aplikācijas oficiālajam kontam, savukārt otrajā vietā ierindojas Gomesa ar 94 miljoniem sekotāju.

Pirms Bībera populārāko «Instagram» lietotāju sarakstā atrodas dziedātājas Teilora Svifta, Ariana Grande un Bejonsa, kā arī realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana.

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu