Foto: Madonna savu dzimšanas dienu nosvin Kubā (20)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Popdziedātāja Madonna otrdien nosvinēja savu 58.dzimšanas dienu ar pastaigām un dejošanu Kubā, kas tikai pērn atjaunoja attiecības ar ASV. Pēc svinībām Madonna Kuba mitinās arī šonedēļ.

Dziedātāja savā dzimšanas dienā bija tērpta baltā lakatā ar melnām saulesbrillēm un panamas cepuri, un viņa klaiņoja cauri Havanas ielām ar saviem miesassargiem. Vietējie iedzīvotāji uzņēma dziedātājas bildes, savukārt kāda cilvēku grupa viņai nodziedāja dzimšanas dienas apsveikuma dziesmu, ziņo aģentūras AFP fotogrāfs.

«Viņa ir Kubā, lai nosvinētu savu 58.dzimšanas dienu kopā ar bērniem, radiniekiem un tuviem draugiem,» vēstīja vietējā ziņu aģentūra «Cubadebate».

Madonna sociālajos tīklos publicēja attēlu, kurā viņa redzama melnā kleitā ar dzeltenu ziedu dizainu un tekstu «Cuba libre» jeb «Brīva Kuba».

 

Cuba Libre ??❣?

A photo posted by Madonna (@madonna) on

Mobilajā lietotnē «Instagram» tika publicēts video, kurā dziedātāja dejo uz kāda Havanas vecpilsētas restorāna galda pie kubiešu mūzikas.

«Tas bija lieliski. Domāju, ka šīs bija labākās dzimšanas dienas svinības viņas mūžā,» stāstīja vietējais iedzīvotājs, kurš esot piedalījies svinībās. «Labākais brīdis bija tad, kad viņa sāka dejot uz galda.»

Kubas laikraksts «Granma» rakstīja, ka Madonnas svinībās piedalījās arī viņas 19 gadus vecā meita Lurdesa Leona, kuras tēvs Karloss Leons ir Amerikā dzīvojošs dejotājs un treneris no Kubas.

Pēc vairāku desmitu gadu naidīguma Kuba pagājušā gada jūlijā oficiāli atjaunoja diplomātiskās attiecības ar ASV, atvieglojot ceļošanu starp abām valstīm.

 

Get in the. Car! ?????????

A photo posted by Madonna (@madonna) on

 

Pina Coladas in Loma del Angel! ????

A photo posted by Madonna (@madonna) on

 

At The Fuster Museum!! ???❣??????????????? Best Birthday Ever! Viva Cuba!

A photo posted by Madonna (@madonna) on

 

Mi Preciosa ! Mi Amore! Siempre! ❣??

A photo posted by Madonna (@madonna) on

 

2 Rebel ❤️'s admire the Art in Havana! @Fusterland ?????????❣❣❣

A photo posted by Madonna (@madonna) on

Komentāri (20)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu