Atbrīvots seksuālā vardarbībā apsūdzētais reperis Fredijs Gibss (10)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram.com/freddiegibbs/

Ceturtdien pret drošības naudu no ieslodzījuma Austrijā atbrīvots amerikāņu reperis Fredijs Gibss, kurš apsūdzēts seksuālā vardarbībā, informē Vīnes tiesas pārstāve.

Francija izdeva 34 gadus veco Gibsu, īstajā vārdā Fredriku Tiptonu, kurš apsūdzēts sievietes dzēriena sazāļošanā un viņas seksuālā izmantošanā. Reperis šo apsūdzību noliedz.

Gibsu atbrīvoja pret 50 000 eiro drošības naudu, taču viņam konfiscēta pase.

Saskaņā ar apsūdzību noziegums noticis pagājušā gada jūlijā, kad reperis koncertēja Vīnē. Tur viņš esot sazāļojis kādu sievieti, kuru vēlāk seksuāli izmantojis, kamēr viņa bijusi bezpalīdzības stāvoklī.

Reperi apcietināja šī gada jūnijā Francijā, kas vēlāk viņu izdeva Austrijai.

Ziņu avoti vēsta, ka Gibsu otrdien apsūdzēja «par neaizsargātas vai psiholoģiski traumētas personas seksuālu izmantošanu», un, ja viņu notiesātu, maksimālais soda mērs ir desmit gadi cietumā.

Gibsa advokāts Tomass Kraliks paziņoja, ka viņa klients neesot sievieti nedz izmantojis, nedz stājies seksuālās attiecībās ar viņu un Gibss vēl neesot saņēmis oficiālu paziņojumu par apsūdzību.

«Viņš stingri noliedz [apsūdzību],» teica Kraliks.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu