Cietumā nomiris grupu «Backstreet Boys» un «N Sync» dibinātājs

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

62 gadu vecumā ieslodzījumā miris 90.gadu amerikāņu popgrupu «Backstreet Boys» un «N Sync» dibinātājs Lū Perlmans.

2005.gadā Perlmans tika notiesāts uz 25 gadiem par finanšu piramīdas izveidošanu, kuras kopējais parāds investoriem sasniedza 300 miljonus ASV dolāru (270 miljonus eiro).

Amerikāņu puišu grupas «New Kids on the Block» panākumu iedvesmots, Perlmans izveidoja savu ierakstu studiju. Tā 1993.gadā atlasīja piecus līdz tam nepazīstamus dziedātājus un izveidoja grupu «Backstreet Boys».

«Backstreet Boys» kļuva par vienu no 90.gadu veiksmīgākajām grupām un visā pasaulē pārdeva apmēram 130 miljonus ierakstu.

Viņa dibinātā popgrupa «N Sync» pārdeva vairāk nekā 55 miljonus ierakstu. Pēc grupas izjukšanas veiksmīgu solokarjeru sāka tās dalībnieks Džastins Timberleiks.

Perlmana menedžēto grupu vidū bija «LFO», «Take 5», «Natural» un «O-Town», kā arī sieviešu grupa «Innosense», kuras sākotnējā sastāvā ietilpa dziedātāja Britnija Spīrsa.

«Dzirdēju, ka Lū Perlmans aizgājis mūžībā,» tvītoja grupas «N Sync» bijušais dalībnieks Lenss Bass. «Viņš nebija godīgākais uzņēmējs, taču bez viņa es nenodarbotos ar to, kas man patīk. Dusi mierā, Lū.»

«Viņu var mīlēt vai nīst, taču Lū daudziem no mums palīdzēja uzsākt karjeru. Žēl, ka viņš ļāva alkatībai ņemt virsroku,» raksta Ešlijs Pārkers Endžels no «O-Town».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu