«Greja 50 nokrāsas» aktiera Dornana tēvs komentē katru dēla sniegumu (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Aktieris Džeimijs Dornans atklājis, ka viņa tēvs, kurš ir akušieris un ginekologs, dēlam sniedz piezīmes par viņa tēlošanu.

Filmas «Greja piecdesmit nokrāsas» («Fifty Shades of Grey») zvaigzne atzīst, ka tēvs Džims vienmēr viņam devis padomus par aktiermākslu, izņemot par aktiera jaunāko filmu «Luī Dreksa devītā dzīve» («The 9th Life of Louis Drax»), kurā viņš atveidos neirologu.

«Mans tēvs, kam es nekad nelūdzu padomu [par aktiermākslu], man dod piezīmes par katru manis atveidoto tēlu, vai nu sarunājoties, vai atrakstot man e-pasta vēstuli. Viņš parasti savu komentēšanu sāk ar «dažām lietām, ko vēlas piebilst». Viņš pat nav lasījis scenārijus,» stāsta Dornans.

«Taču šis ir vienīgais tēls, par kuru es neesmu saņēmis komentārus, un es atveidoju ārstu. Profesiju, kurai viņš atvēlējis savu dzīvi,» apjukumu pauž aktieris, prātojot, ka varbūt pats iepriekš pret padomiem kaut kā reaģējis, kas tēvam licis saprast, ka tie vairs nav vajadzīgi.

34 gadus vecais aktieris atklāja arī iemeslu, kāpēc piekrita tēlot gaidāmajā noslēpumu trillerī.

«[Scenāristam] Maksam ir unikāls stils, kas man sniedz siltu sajūtu, un tas mani uzreiz piesaistīja scenārijam. To lasot, es sapratu, ka filmā būs vairāki pavērsieni un daudzas lietas nebūs iespējams paredzēt. Tāpēc domāju, ka filma būs baudāma plašai auditorijai,» stāstīja Dornans.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu