Foto: Holivudas aktierim attiecības ar 30 gadus jaunāko Santu Auziņu (110)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram/santaauzina

Ārvalstu bulvārprese vēsta, ka amerikāņu aktieris Deniss Kveids (Dennis Quaid) satiekas ar modeli Santu Auziņu. Par to liecina sievietes sociālajos tīklos publicētās kopbildes.

Aktieris Deniss Kveids (62) ar modeli Santu Auziņu (30) pēdējo mēnešu laikā pavada kopā arvien vairāk laika. Sociālajos tīklos publicētas vairākas romantiskas fotogrāfijas, kurās Auziņa atklāti vēsta, ka Kveids ir viņas jaunā mīlestība.

Ziņas par Kveida un Auziņas romantiskajām attiecībām pirmo reizi bulvārpresē nonāca šī gada jūlijā, kad abi kopā pamanīti kādā naktsklubā.

Šī gada jūnijā klajā nāca ziņas par amerikāņu aktiera Denisa Kveida šķiršanos no sievas Kimberlijas.

Lai arī Santas Auziņas vārds ir latvisks, ārvalstu mediji norāda, ka viņa ir franču-kanādiešu modele. Sociālajos tīklos sieviete norādījusi, ka dzīvo Londonā, bet dzimusi Kanādā. Tāpat norādīts, ka Auziņa prot arī latviešu valodu.

Kveida piedalījies tādās populārās kinofilmās kā «Frequency», «The Day After Tomorrow», «The Parent Trap», «Far from Heaven» un citās.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu