Kas gaidāms šomēnes? Lasi septembra horoskopā! (7)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: adstream, CC BY-NC-ND 2.0

Horoskops septembrim:

AUNS Auniem šis būs patiesi lielisks mēnesis. Ja vien negulēsi uz veciem lauriem, tev pastāv iespēja izcelties bosa acīs un iekarot autoritāti kolēģu vidū. Šomēnes droši vari uzņemties kāda projekta vadību, it visā vēlams izrādīt iniciatīvu. Sevišķi labi veidosies sadarbība ar ārzemju partneriem. Komandējumiem vispiemērotākais būs septembra vidus un izskaņa. Ja tev nepieciešams apgūt jaunas zināšanas, dari to labāk mēneša sākumā. Ģimenes dzīvē septembrī valdīs harmonija, labi sapratīsies gan ar vecāko, gan jaunāko paaudzi. Arī veselības ziņā viss būs, kā nākas. Ja vēlies uzsākt apmeklēt sporta zāli vai arī esošo treniņu programmu padarīt intensīvāku, dari to labāk septembra vidū.

VĒRSIS Attiecībās ar mīļoto noteikti vēlēsies uzņemties iniciatīvu. Tavs šarms palīdzēs piesaistīt arī jaunus pielūdzējus. Astroloģiskais stāvoklis un sastaptie cilvēki mudinās tevi pacelties pāri ikdienas rūpēm, meklēt piepildījumu garīgās vērtībās, ezoteriskās zināšanās. Nav izslēgts, pastiprinātāki interesēsies par filozofiju, zinātniskiem sasniegumiem, lai paplašinātu savu redzesloku. Kāds Vērsis var nolemt doties izzinošā ceļojumā. Mēneša nogalē tu lielāku uzmanību veltīsi bērnu audzināšanai. Lai sapratne ar bērniem būtu pilnvērtīga, atturies no pārmērīgas uzstājības, vajadzīgo centies panākt, apelējot pie atvasīšu godaprāta un loģikas.

DVĪŅI Septembra pirmajās divās nedēļās centies būt apdomīgāks savos tēriņos, labāk izvairies no kredītsaistībām, iztiec ar paša rīcībā esošajiem līdzekļiem. Profesionālajā jomā tev padosies darbs ar cilvēkiem, dažādas informācijas apkopošana, izvērtēšana. Gudrība, zināšanas un apsviedīgums būs tas, kas palīdzēs jūtam izcelties kolēģu vidū. Tavus ieteikumus uzklausīs gan savējie, gan arī sveši cilvēki. Līdz ar septembra trešo nedēļu, sajutīsi jaunu enerģijas pieplūdumu. Atlikušajā septembra periodā vari ģenerēt jaunas idejas, meklēt domubiedrus, sadarbības partnerus. Mīlas jomā notikumi būs grūti prognozējami. Septembris kopumā nav labvēlīgākais brīdis, lai uzsāktu jaunas attiecības.

VĒZIS Šomēnes materiālā situācija var uzlaboties, pateicoties sadarbībai ar ārzemēm. Zīmīgs mēnesis tiem Vēžiem, kuri saistīti ar tūrismu, loģistikas un arīdzan pedagoģijas jomu. Lai atrisinātu dažāda veida juridiska rakstura problēmas, nāksies bruņoties ar ietekmīgu cilvēku atbalstu un protams, pacietību. Kādam no Vēža zīmes pārstāvjiem var nobriest lēmums stāties laulībā, lielu lomu tavā izvēlē spēlēs apkārtējo, sevišķi tuvinieku domas. Sakari, kas, sākotnēji sākušies aiz aprēķina, var pārtapt siltās jūtās. Mēneša nogalē var aktualizēties ar nekustamo īpašumu saistīti jautājumi. Nav izslēgti mantojumi vai arī jaunas dzīvesvietas iegāde.

LAUVA Septembra sākums vairāk piemērots atpūtai, sīku formalitāšu kārtošanai. Ja iespējams, lielus pirkumus atliec uz mēneša otro pusi vai pat pašu septembra nogali. Ik pa brīdim var būt grūtāk saprasties ar savu otro pusi, centies visādi rast kompromisu, citādi attiecības var nopietni sašķobīties. Draugi, domubiedri spēlēs lielu lomu. Iespējams, kāds no viņiem palīdzēs tev ar profesionālu padomu vai piespēlēs jaunu ideju biznesam. Šomēnes liela nozīme būs spējai zibenīgi pielāgoties jauniem apstākļiem. Mājas dzīvē valdīs mīļa un jauka gaisotne, tikai neuzspied otrai pusītei savu gribu, esi diplomātiskāks, pielaidīgāks. Mēneša nogalē izvairies no steigas, visu dari ar apdomu, citādi nonāksi pie nevajadzīgiem sarežģījumiem vai pat zaudējumiem.

JAUNAVA Galvenās problēmas šomēnes var radīt apgrūtinātā saskarsme ar kolēģiem, līdzcilvēkiem. Iespējams, tā īsti nespēsi formulēt savas idejas, vēlmes, līdz ar ko pats būsi nedaudz nikns uz sevi un ar savu rīcību, nokaitināsi arī apkārtējos. Pašā septembra sākumā labāk atliec svarīgu lēmumu pieņemšanu, neparaksti līgumus, nedodies komandējumā vai ceļojumā. Mēneša vidū materiālajā plāksnē situācija būs stabila, spēsi atdot senus parādus un pat nedaudz iekrāt nebaltām dienām. Kāda Jaunava var apsvērt iespēju aktīvāk iesaistīties labdarībā. Septembra izskaņā jūtami uzlabosies saskarsme ar apkārtējiem, kas atvieglos tavu ideju īstenošanu, padarīs ikdienu saulaināku.

SVARI Tev radīsies daudz oriģinālu ideju, kuras tā vien prasīsies tapt īstenotas. Vari pievērsties ne tikai radošu, bet arīdzan sabiedrisku projektu īstenošanai. Spēsi pierādīt sevi kā lielisks vidutājs un analītiķis. Labā saskaņa ar darba kolēģiem, augstākstāvošajiem palīdzēs ātrāk un sekmīgāk īstenot cerēto. Mēneša vidū pieaugs tavas prasības attiecībā pret sava mitekļa komfortu un iekārtojumu. Nav izslēgts, iegādāties glaunus interjera priekšmetus, mēbeles. Attiecībās ar mīļoto var iezagties neliela greizsirdība un abpusēja vēlme norādīt otram kā pareizāk dzīvot. Lieki piebilst, ka šāda nostāja neveicinās saskaņu. Esi gudrāks un piekāpies pirmais. Septembra izskaņa solās paiet ļoti jautrā noskaņojumā. Iespējams, dosies neplānotā braucienā.

SKORPIONS Būsi pati nopietnība. Tev varēs uzticēt visatbildīgākos darbus, nepievils arī tavas līdera un stratēģa dotības. Ja vēl tu spētu būt nedaudz diplomātiskāks attiecībā pret apkārtējiem, tad patiesi par panākumu trūkumu tu nevarēsi sūdzēties. Ģimenes dzīvē svarīgākie notikumi visticamāk risināsies mēneša pirmajās divās nedēļās. Laulātais var vēlēties vairāk laika pavadīt kopā. Kāds Skorpions pat apsvērs domu par kopīgu biznesu ar otro pusīti. Sākot ar septembra vidu, darba jomā iespējamas izmaiņas, kurām sākumā pretosies, bet vēlāk sapratīsi, ka tās nākušas tev tikai un vienīgi par labu. Mēģini atturēties no pārāk konservatīvas attieksmes, ļauj savā dzīvē ienākt jauninājumiem! Pašā mēneša nogalē var nākties risināt lietas, kuras skar mantojuma, nodokļu, apdrošināšanas jautājumus.

STRĒLNIEKS Kopumā visa septembra garumā tavs noskaņojums būs ļoti gaisīgs, pat nedaudz sapņains. Ja tev jāveic nopietni darījumi, kā nākas pārliecinies, ka dokumentācijā, uz kuru liec savu parakstu ir ievēroti visi notiekumi, formalitātes. Der apzināties, ka tavu bezrūpīgumu kāds var mēģināt izmantot savtīgos nolūkos. Saskarsmē ar apkārtējiem var parādīties nelielas nesaprašanās, kuras savukārt var radīt divdomīgas, pikantas situācijas. Pieskaroties pikantumam, privātā dzīvē kaislību netrūks. Iespējams, tu uzsāksi jaunas attiecības vai arī esošās padarīsi daudz krāšņākas. Īpaši raiba var izrādīties septembra trešā nedēļa. Mēneša izskaņā vairāk uzmanības nāksies koncentrēt darbam, it sevišķi, ja darbojies apkalpošanas vai grāmatvedības jomā.

MEŽĀZIS Septembra sākums paies, risinot diezgan piņķerīgus darba jautājumus. Ņem vērā, ka astroloģiskais stāvoklis var veicināt dažādus pārpratumus, neuzmanības kļūdas. Sevišķi apdomīgam un vērīgam jābūt, dodoties uz valsts iestādēm, veicot dažādas atskaites, parakstot līgumus. Ja iespējams, tad svarīgākās lietas vēlams pārcelt uz septembra otro pusi, kad uzlabosies spēja nopietni koncentrēties darba lietām. Lai ko tu arī uzsāktu, tev ļoti svarīgs būs ģimenes morālais atbalsts. Vairāk nekā citkārt, pavadīsi laiku tuvinieku lokā, vēlēsies būt lietas kursā par radinieku dzīvē notiekošo. Mīļotais cilvēks brīžiem var uzvesties nedaudz kaprīzi, bet tu pratīsi savaldīt savu neapmierinātību un radīsi abpusēji pieņemamus kompromisus.

ŪDENSVĪRS Tu lieliski pratīsi pielāgoties mainīgajiem apstākļiem, saglabāt draudzīgu saikni ar apkārtējiem. Šomēnes iespējami patīkami pavērsieni darba jomā. Nav izslēgts, uzņemsies kādu blakusprojektu, lai uzlabotu savus ienākumus. Mājas dzīvē tu gribēsi vairāk brīvības. Pielūko, lai kādā brīdī partneris nesāk justies atstumts. Centies panākt veselīgu kompromisu starp savām un partnera vēlmēm. Septembra vidus zīmīgs tiem Ūdensvīriem, kuri saistīti ar dažādām asociācijām, biedrībām. Tev radīsies ne viena vien ideja, kā konkrētās organizācijas darbu padarīt efektīvāku. Naudas lietās veiksmīgāka izrādīsies septembra izskaņa, kad var rasties iespēja nostabilizēt, un pat, vairot savus ienākumus.

ZIVIS Tava emocionālā daba liks par sevi manīt. Jo sevišķi spēcīgi tā izpaudīsies mēneša sākumā. Centies vairāk koncentrēties uz pozitīvajām lietām, neļauj sīkumiem izsist sevi no līdzsvara. Lai uzlabotu omu, pievērsies radošām lietām. Iespējams, tieši dejošana spēs pacelt tavu garastāvokli. Darba jomā zīmīgs būs septembra vidus, kad nāksies pierādīt līdzgaitniekiem, ka esi savas vietas cienīgs. Varbūt apmeklēsi kādus kursus, lai celtu savas profesionālās iemaņas. Zvaigznes iesaka rūpīgāk ieklausīties savā intuīcijā, tā palīdzēs veiksmīgi izvairīties no nepatīkamiem sarežģījumiem, cilvēkiem, kuriem attiecībā pret tevi ir pārāk savtīgi nolūki. Romantiskajā plānā šomēnes tev smaidīs

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu