Par Britniju Spīrsu uzņems biogrāfisku filmu (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Tiks uzņemta biogrāfiska filma par amerikāņu dziedātājas Britnijas Spīrsas trauksmaino dzīvi, sākot ar viņas karjeras sākumu pusaudzes gados līdz mūsdienām.

ASV televīzijas kanāls «Lifetime» trešdien ziņoja, ka tas apstiprinājis divu stundu garu slavenības dzīves stāstu ar pagaidu nosaukumu «Britnija» («Britney»), kuru plāno laist klajā nākamajā gadā.

Spīrsas lomu atveidos jaunā austrāliešu aktrise Nataša Baseta, atklāja «Lifetime» pārstāvis.

Basetas karjera arī sākās bērna gados, un viņa bija redzama jaunajā brāļu Koenu filmā «Sveicināts, cēzar!» («Hail, Caesar!»).

«Lifetime» paziņoja, ka «Britnija» rādīs Spīrsas dzīvi, sākot ar bērnību Luiziānas štatā, kur viņas talants tika ātri vien pamanīts.

90.gados Spīrsa bija viena no pelnošākajām zvaigznēm, taču viņas karjera pajuka, kad dziedātājas personīgā dzīve sāka zaudēt stabilitāti.

Spīrsa dzīves līdzsvaru atguva, kad 2013.gada beigās sāka regulāri uzstāties Lasvegasā.

Piektdien dziedātāja laidīs klajā savu devīto studijas ierakstu «Glory», savukārt jau svētdien uzstāsies MTV Mūzikas video apbalvošanas ceremonijā.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu